6 saat once koluma ağda yaptırdım normalde beyaz ve hassas ciltli oldugum için cildim hemen kızarır Şu an kızarıklığım hafiflesede tam gecmedi me yapmalıyım yarına kalır mı

Şu an boyle korkuyorum yaa
6 saat once koluma ağda yaptırdım normalde beyaz ve hassas ciltli oldugum için cildim hemen kızarır Şu an kızarıklığım hafiflesede tam gecmedi me yapmalıyım yarına kalır mı

Şu an boyle korkuyorum yaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
bir şey yapmana gerek yok normal böyle olması en kısa süre de geçer
canım kızarıklığım buyuk oranda gecti ama hala var normal mi
Uzun süre geçmez 12-24 saat boyunca ağda kullanmamaya çalış farklı yöntemler var
%80 gecti yarına biseu kalmaz ins
Tahriş olmuş bir şey yapman lazım bence eczaneden krem falan al
Bende bu sorunu yaşadığım için kol ve bacağımda ağda yapmıyorum. Ama kızarıklığın geçmesi için soğuk süt uygulayabilirsin denedim ve gerçekten kısa sürede geçiriyor.
Ya bnde iz kaliyor yara oluyor bazi yerlerim kaniyor direk derimle geliyor falan
of of aynısını yaşadım 3-4 gündür geçmiyor : ( buz tuttum yanık kremi sürdüm hala geçmedi
bende yanıklık bir sey yok
buz tutma asıl sogukla yakıyosun cıldını kızarıyor.. krem sur gecer 2 gune
ne kremi süreyim
vucut kremı nıvea olabılır
gecmıs olsun gecerrrr cokmu tuylu kolların aldın
hayır
bıranda sertce cekıldıgındenden gecer canım merak etme.. normaldır kızarması bacaklarındada aynımı kollar daha hassas cunkı zayıf
sadece koluma yaptırmıstım
Normal yarın gecer
canım kızarıklıpım buyuk oranda gecti ama hala var normal mi
Alerjik reaksiyon oluşmuş sanki
ağdayı uzun zamandır yapıyorum alerjim yok
Anlık gelişmiş olabilir ağdanın markasını değiştirdiysen olabilir buna neden olan pek çok şey var, alerjin yeni oluşmuş olabilir, olabilir de olabilir yani
Fito krem sürebilirsin
Güneşe maruz kaldıysan ondandır
Değilim
O onu mu ölçüyordu ya 😂
Geçer merak etme
hemen madecassol sür
Geçmiş olsun geçer
Normal yarın geçer
buz tut istersen
Geçer daha ya
Geçer ama güneşe çıkma
bir hfta