Bende polikistik over var. Haliyle her yerim tüy kıl icinde. Denize gidicem diye her yerimi ağdayla alayım dedim ama özellikle gögüs tarafımda cok feci kızariklıklar oldu ve sivilceye dönmeye basladilar. Buz tuttum soğuk su ile yikadim nemlendirdim gene de gecmiyor.4 gün oldu durum hala böyle. Nasil kurtulurum bundan?
oyy balım cok zor gecıyor onlar ya.. bırde gogus cokta acımıstır =( keske buz koysaydın agdadan hemen sonra... sılverdın deneyebılırsın. bende bıraz ıs yaptıydı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
oyy balım cok zor gecıyor onlar ya.. bırde gogus cokta acımıstır =( keske buz koysaydın agdadan hemen sonra... sılverdın deneyebılırsın. bende bıraz ıs yaptıydı
Hava sıcak olduğu için olmuş olabilir ya da mikrop kaptı. Bence bu halde denize gidin tuzlu su iyi gelecektir
Bir de hormonal bozukluk mu var bilmiyorum ama ilk başta erkek sandım
Hirmonal bozuklugum var ama erkege benzemiyorum kamerayla cekie acisindan oyle gelmistir
Anladım kameradan dolayıdır
Bu sizi rahatsız etmesin sonuçta bir rahatsızlık sonucu oluyor. Bence böyle de güzelsiniz.
Tahriş olmuş. Ama oranın ağda ile alınmaması lazımdı
Ağda yağı kullandınmı
Evet kullandim
Bepantol krem kullan eczabeden al
Medacassol var bende muadili. maalesef ise yaramiyorlar
Ağdayı ilk kullandın galiba ve kaşındın
Geçmiş olsun. Cilt doktoruna gitmende fayda var.
Gögsúne ağdamî yaptn
Icerigi okur musun
Anladm Allah sabır versin.. bir cildiyeye git.. Lazer mumkunse bir ara yaptr. Hep boyle ugrasmak yldrr
Gogus ince deri oldugundan agdadan dolayi kizarabilir buna cildiyr bisey yapamaz jinekologa gidiorum hastaligim icin en son tahlillerim cikmadi henuz
Yastrici iyilestirici ilac verir canım
Görünmeyen kılları almaya mı kalktın n'aptın
Bendekiler siyah siyah ve uzun. Pcos hastasiyim!
Aynı yere iki uc kez yapmış ya da tersten çekmiş olabilirsin
Hayir 1 defa yaptim. zateb tuylerin cikis yonunun tersine cekmeyince o tuyler gelmiyo
Çok fena olmuş
iğrenç