Güncellemeler
+1 yıl
buradan bana bakımsız diyen bi zarganaya sesleniyorum canim ben zaten bakımlıyım her gece çift aşamalı cilt temizliğimi ve gua shamı yapıyorum 2 saatte bir güneş kremimi yeniliyorum duştan önce at kılı fırçam ile bütün vücudumu fıralıyorum duşta vücut peelingi yapıyorum nişantaşı kiehls'ta ayda bir cilt bakımına gidiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Ben kıl sevmem kendime bile bakım yapıyorum her zaman kadın da bakımlı temiz olmalı
Bence siz de bakımlı olun daha yaşınız çok küçük şimdiden dikkat edine kendi bakımınıza.
Bence koltuk altı ve özel bölge iki cinsiyet için de kılsız olmalı ama onun harici diğer yerlerin pek de önemi yok
bence de arada sırada bile olsa alınmalı kıllar hijyen açısından ama çok da takmamak gerek diye düşünüyorum
Evet öyle zaten seven kişi abartı olmadığı sürece böyle şeyleri dert etmez yorumdakiler sanki tüysüz yaratılmış gibi pürüzsüz insan istiyorlar kendi kıldan görünmeyen tiplerine bakmadan komik cidden ahahwşwüsöwms
ahhahahaha cidden zaten kılsız kadın seviyorum diyen erkeklerin hepsi maymundan bozma bi kendilerine baksınlar önce çok haklısın canım
Bazen genital bölgede kısa , şekil verilmiş bırakabilir kadınlsr, koltuk altında ve genital bölgede kısa kıl bırakabilirler bazen, vücut temizse, duş alıyorsan kıl sorun olmaz..
İki taraf bence temiz olmalı tek taraf yapmayın
Halen anlamıyorym kız ile erkekteki kılı bir tutan feminen kızları
Özel bölge kılları 4-5 günlük olunca hissiyatı çok hoşuma gidiyor benim🙈
ahhhahahahahahaa
Bu yoruma takmamalısın bence … kendini üzdüğüne değmez … konu da kıl 🤦🏻♂️🙃😂
Tüysüzüm tüysüz severim
kıllı olmayan erkek kendine erkek dememeli benceee
Bacakta kolda kıl var bel üstünde çok yok böyle seven sevgililerimde olmuştu bilmiyorum
he anladımm ben 0 direkt hiç yok diye anlamıştım
Evet anladım malum bölgeyi de çok uzatmıyorum
Hafifi kıl olmalı pürüzsüz sevmiyorum
ben doğuştan kılsızım ya
Tüysüz olabiliridin bişey diyrmem ama dediğim gibi biraz görmek beni tahrik ediyor etkiliyor pürüzsüz olunca hoş gelmiyor sebbeini bilmiyorum sanırım doğallık seviyorum
ben de erkeklerde ter kokusu seviyorum cidden böyle doğallıklar cekici gelebiliyor
Bende kadında ter kokusu seviyorum aşırı tahrik eder beni koltuk altı falan ne bileyim hoş geliyor cogusu sevmez
Senin bence kıl fetişin var başka açıklaması olamaz bi insan niye ter kokusuna yükselir aq ahshwöwsöwös
Doğal geldiği için sanirim
Benim için onemli olan ter koku olmamasi onun disinda kil olmasini sorun etmem sen peki
evet kesinlikle hijyen çok önemli
Kildan rahatsız olmazsin değil mi
yani çok fazla değilse rahatsız olmam
Ayni durum benim için de oyle cok fazla olmadıgi surece sorun olmaz
Hafif kıl ama sadece genital bölgede
Vana göre prüsüz olmalı
kolda veya bacakta olması rahatsız beni fazla olmadıkça
rahatsız etmez
Pürüzsüz
Hafif iyidir
Puruzsuz
neden peki seni tiksinidiryor mu yoksa sadece gözün öyle mi seviyor