İstenmeyen tüylerden kurtulduktan sonra pürüzsüzlük hissi hiç geçmesin istiyorum :) Bu yüzden tercihim ağdadan yana oluyor. Uzun süren pürüzsüzlük için sen tüylerini nasıl alıyorsun?

İstenmeyen tüylerden kurtulduktan sonra pürüzsüzlük hissi hiç geçmesin istiyorum :) Bu yüzden tercihim ağdadan yana oluyor. Uzun süren pürüzsüzlük için sen tüylerini nasıl alıyorsun?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Epilatör bence en iyisi veya buz lazer
Buz lazere gittiniz mi acaba yoksa tavsiye olarak mı söylediniz?
Lazer iyide maalesef güzellik merkezleri siksik eleman degistiriyor. Yanlis vede isinden anlamayan bir eleman, yanlis lazeri kullaninca tüyleriniz cogalabiliyor.
Lazer en iyisi pürüzsüzlükte ama kanser yaptığı söyleniyor tanıdığım bir doktor da sağlıksız diyor ne kadar doğru bilemiyorum
Ağda şu an için
Param olursa ileride lazer yaptırırım
Ağdayla cebelleşiyorum hala şu yaz bitsin lazere başlayacağım artık
Karım lazer yaptırdı, kaymak gibi oldu hiç sorunu kalmadı.
Lazere gidiyorum, hayatım boyunca verdiğin en doğru karar bence.
çilek görünümü gideriyor mu lazer için jilet yaparken yanlış uyguladıgımdan olmustu
@nazlyyyyy bende ona da iyi geldi batık vs. azaldığı için ama her tüy, deri farklı olduğu için bilemiyorum :(
aşkım beyaz tenliyim zaten cok iri gozenekli degil cok uzaktan belli olmuyo annem sen takıyorsun diyo tuylerim ince sarı kızıl gibi canım
birde şey bebeğim bende tum bacagımda yok ya zaten lazer için jilet kullanırken olmustu dokulen yerlerim bembeyaz bazı yerlerde var dogustan faln da degil bu yaz cok taktım annem gecer lazerden sonra dedi
@nazlyyyyy o zaman geçer diye düşünüyorum
teşekkür ederim oeki minik hafif kırmızı batık lekeleride gider mi bu surecte
@nazlyyyyy geçer bence de yani çok takılma
@nazlyyyyy değişir yetkili kişiye sormalısın
Ağda da koşa tüylerde etkili olmuyor. Maalesef hiçbir şey her zaman pürüzsüz yapmıyor, maksimum 3 gün 🥲
Ağda da mı 3 gün
Karınca yumurtası yağı uygulayın her ağdadan sonra. Zamanla aşırı derecede inceliyor 13 yaşımdan beridir uyguluyorum
tüy dökücü krem ve jilet kullanıyorum tüylerim sarı 2 haftada çıkıyor diyebilirim
lazer kanser yapıyor falan diyenleri anlamıyorum 2.5 yıldır güzellik salonunda çalışıyorum 2.5 yıldır kimse kanser olmadı
Millete bakma habire konusur onlar
Ya lazerden sonra tam bitmiyor mu sonrasında da arada sırada gitmek mi gerekiyo
rezz
Hayir tamamen bitmiyor ama cok seyrek oluyor dikkatli bakmadikca anlamazsin bile
Gerçekten kaliteli bir yer değilse bitmiyor bana 8 seans bitme garanti dediler bitmedi bir sonraki seansimda gidip garanti dediniz paramı verdim bitmedi dicem ve sonrasında tüylerim bitene kadar gelmeye devam edicem derseniz ki ben öyle yapicam bitene kadar lazer atabiliyorsunuz çoğu kişi bunu yapıyor orada ki çalışanlar yeni paket aç bitmediyse der siz açmayın paramı ödedim bitmedi deyin devam edin zaten onlar da yapmak zorundalar
şu an için ağda fakat ekonomik durumum olunca lazer yaptirticam özellik yaz sıcağında uğraşmak istemiyorum agdayla
ben veet kullanıyorum ama artık eski kalitesi yok sanki...
Ben erkek adım ağda yapmıyorum. Kıllarım olduğu gibi kalıyor 😄
Ben de ağda ama erkekler nasıl yapıyor anlamıyorum çoğunlukla yapmıyorlar ama yapanlar varya
Ben lazer yaptırdım ama lazerden önce ağdayla alıyordum baya azaltıyor
Ben epilasyon cihazıyla alıyorum hem daha geç çıkıyo hemde kıllarda azalma yapıyor
Markası ne ne kadar süreli kullanıyorsunuz ve memnun kaldınız mı?
Bıktığım için lazere başladım
Neyden bıktınız
Lazer aşırı rahat
çilek görünümü gideriyor mu lazer için jilet yaparken yanlış uyguladıgımdan olmustu🙁
@nazlyyyyy bende de var aşkım henüz gitmedi 7-8 Seans sonra gidiyormuş zaman lazım biraz 🥺
yaaa cok moralim bozuluyo biliyo musun sürekli kendimi kıyaslıyorum diger kadınlarla
@nazlyyyyy bunlar normal şeyler herkeste var bol bol kese yap azaltıyor
evet iyi hatırlattın aşkım duşa giricem nemlendiricem beyaz tenli ve hassas ciltli olmanın getirdigi sorunlar iste neyseki çok iri ve bayıklı degil minikler lazerden sonra gecmiyor demisti biri o baya bozdu moralimi
@nazlyyyyy sen bakımını yap geçmezse bile azalma olur mutlaka yapacak bir şey yok kendini sev
Lazer ile..
çilek görünümü gideriyor mu lazer için jilet yaparken yanlış uyguladıgımdan olmustu
@nazlyyyyy maalesef bilmiyorum..
Lazer varken hiçbiri seçenek dahi değil
@nazlyyyyy çilek görünümünü kıl temizleme yöntemlerinin hiçbiri geçirmez. Yapman geteken tek şey kese ya da scrub kullanıp banyodan çıkınca yağ ve losyonlar kullanmak
Maalesef jilet kullanıyorum
Ağda..
Lazer yaptırdım tüylerim çıkmıyor.
Lazer yaptırdığım için çıkmıyor
Tüylerimi hiç almadım bilmiyorum 😂😂
😂
Kızlar kıllı erkek sever yolmak için 😅😅
Dikkat et fazla yolmasınlar 🫢😂
Tamam jsjsjsjjsjsjs
Epilasyona giderek
Ne zaman giymiştin
Gitmiştin
buz lazere başlkia bende
kesinlikle hamam otu tozu
iğrenç kokuyo be
2 sene önce almıştım koluma denemiştim talimatlara göre yapmama rağmen aşırı derecede tahriş olmuştu. Direkt çöpe atmıştım. Kullananı alkışlarım
Öyle bir dünya Yok maalesef
Lazer en iyisi
Agdayla
Lazer
Almıyorum