:D ilkkez ağda yapabilirsin diye bir kızla tanışıyorum :D belki diğer kızlar da istiyor olabilir bilmem ama kimseden duymamıştım sadece ben 30 yaşındayımesela 21 yaşımdan beri hep ağda yapıyorum karşima bir sen çıktın saridim o yüzden
Bence gayet hoş bir durum demek ki kendine önem veriyor kendi saygısı var
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben her yerime ağda yapıyorum ama bazı arkadaşlarım oğlum ağda ne lan diyor ben atlet Short giyiyorum yazın spor da yapıyorum bakımlı biri olduğum için kıl bana çirkin geliyor hemen almak istiyorum
Evet olabilir ama ben karşı tarafta ki erkeğin kalçasının kıllı olup olmamasını problem etmiyorum aşırı olmamak şartıyla görünüm açından güzel tabi kılsız ama pişik falan sıkıntı yani 😄
Aynen kanka benim için de sorun değil ben kadınların poposuna bakıyorum :D kadınlar da pek şey etmiyor ama ben yinede hangisinin daha iyi olduğuna emin olmak için soak istedim :D
Ben de erkeklerin poposuna bakıyorum. Etme de zaten boş ver kadınları da rahatsız etmez o kadar aşırı değil ise yani 2 türlü de erkek kalçası 10 numara ya 😂🥳
Bak o en güzel popo yapısı özellikle kaslı erkeklerin ki çok güzel oluyor sıkı diri duruyor+ solaryum falan en sevdiğim popo 😂😂 güzel dir seninki bayağı ya
En İyi Cevaplar