1 yıldır body yapıyorum kaslar belirginleşmeye başladı. Bugün göğüs- sırt- omuz- karın-bel bölgesindeki kılları makineyle temizledim ve acayip rahatldim, vücudum 10 numara görünüyor şimdi.
En yakın zamanda komple vücudumu temizlemeyi düşünüyorum da neyle almalı ne kadar sürede bir almalı ? Tüy dökücü mü makine mi ? Sırt kılları nasıl alınır erkekte? göğüs kılları nasıl alınır?
Jiletle girmem, ağda da çok zahmetli ve erkeğin kılları kadınlarınki gibi değil daha sert ve gür.Erkekler tüylerini nasıl almalı?
Lazer 1. Sırada yaptırmalısın. En kolay çözüm aslında, maddi durumunu çok sarsmayacak düzeydeyse ilk tercih etmen gereken şey lazer olmalı. Eğer olumsuzsa, jilet ona da hayırsa tüy dökücü. Jiletle günlük alırsan sorun kalmaz, her gün duşa giriyorsundur zaten, o arada alabilirsin. Ağda veya sir vücudunda sivilce yapar ve çok canın yanar diye tahmin ediyorum. Not: birkaçtane bırak ama gögüs bölgesinde, erkeğe yakışıyor biraz tüy. :)
link Burdan bölgelere baktım da. Yaptırırsam şuralar yaptırırım ;
1- Sırt 2- Omuz 3- Yarım kol (dirsekten yukarı) 4- Bel Belki genital bölge ve kuyruk sokumu da olabilir kıl dönmesine riskine karşın. Hem daha sağlıklı olur. Diğerlerine gerek yok gibi. El üstü, gögüs, koltukaltı, sakal, kalça, bacak buralara ne gerek var.
Eğer maddi durum iyi ise kökten çözümü tavsiye ederim lazer epilasyon. 2.seçenek ağda etkilidir ki kıl çıkış süresi uzundur ve zamanla kıllar seyrelebilir. Tüy dökücü ağdaya göre daha az acı verici ;) ama yine yakıyor. vücutta alerjik durum varsa kabarabilirsin. makine seçeneği ;) her gün tıraş oluyor gibi vücudu tıraşlayabilirsin eğer bol vakit varsa. kolay gelsin.
Vucudundakı kılları alacaksan, sımdı degıl, yaz baslangıcında almaya basla. Phılıps T2021 ıslak /kuru makıne bu ıs ıcın ıdeal. Fakat sunu unutma, her aldıgında gurlesıp kalınlasacaktır.
1
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Makineyle alınca da gürlesiyor mu ? Sen de spor yapıyorsun gördügüm kadarıyla. Kaç ayda bir alıyorsun ? Salondaki hocalar dahil herkes kılları temizlemis.
Bir kere aldıysan cok fazla bırsey farketmez. Fakat devamlı yaparsan ılerde cok sıkıntı yasarsın. Yarısmalara gırmeyeceksen gerek yok. Cok takıntı yapıyorum dersende sadece yazın alırsın denıze gıderken veya lazer ep. yaptırırsın. Kesın cozumdur.
Evet bir kere aldım gögsümde pek kıl yok zaten, yazın güneşte sararınca kılsız gibi görünüyordum.
Sırt ve omuza 2 haftada bir giriyorum mecbur çünkü o bölgede kıl olmasını hiç sevmiyorum. Üst kollarıma da sürekli girerim sanırım çünkü kolda da kıl güzel durmuyor. Yani dirsekten omuza kadar olan yerdeki kıllar. Bacak falan hiç almadım , almam da.
laynnnnnn var ya getirme beni oraya öyle kas mas dinlemem he manyak :)
olum sen harbi arızasın he, napcanız öyle vücut kas mas bırakın bu boş işleri, adam gibi bir vücut yeterde artar bile, siz yüreğinize asılın asıl onun kaslarını geliştirin
Yok iğne almam. Ama aminoasit, kreatin, glutamine'e başladım. Dedigin gibi sürekli çalısmak lazım bıraktıgın an vücut sönüyor biraz. Spor faydalıdır. Aynı zamanda yüzme, bisiklet de yapıyorum formda kalmak için.
En İyi Cevaplar