Bunuda Bilmeyen Yoktur Diye Düşünüyorum Sonuçta Ağda Bi Bıçak Değil Kısa Hafif Veya Çok Sert ya da Naif Yerlerde Ki Tüğleri kılları Temizleyemez Ağda İçin Hem Uğraş Hem Hemde Cesaret Gerektirir Ağda Zor Zahmetli Ve Sabırı Ve Güçlenmeyi Öğreten Bir İştir!!!
Ağda nın Bir Diğer Adı Benim İçin Metanet tir Ben Onuda Ayda 1 Ve Tek Bir Bölgeme Kullanırım Ve Başka Hiç Bir Bölgeme Sürmem Sürmenizide Tercih Etmem Ama Bi Çoğu Kişi Her Yerini Ağda İle Yapıyor
Ben Sadece Tek Tarafımı Yapıyorum Oda Mecburiyetten Bana Kalsa Hiç Bir Yerime Dokunmam Bile Ama İşte Dünya Gözleyimci Mana Bulucu Ve Dünya Değilde İnsanlar Diyelim İnsanlar İnsanlardan İğreniyor Resmen Bu Nasıl Bir Hayat Bende Bilmiyorum
Ve Zorda Kalmamak İçin Lanet Olası Saçma Boş Yere Bizlerden Veyahut Benden Benim Gibilerinden İğrenenler Yüzünden Aydar Bir Ve Tek Bölgeme Kullanıyorum
Bildiğim Kadarı İle de Ağdaların En Kolay Bir Diğer Yanı Sıcak Ağda dır Ve Başka Ülkeden Olan Diğer Ağsalar Çok Güçlü İtalya Hindistan Japonya Çin Kore Malezya Taiwan Tailand Asya Yunanistan Ağdaları Çok Güçlüdür
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
61Biraz çıkmış olması lazım gerçi aslında öyle olmasına gerek yok pudra dökünce zaten hepsini topluyor
Bunuda Bilmeyen Yoktur Diye Düşünüyorum Sonuçta Ağda Bi Bıçak Değil Kısa Hafif Veya Çok Sert ya da Naif Yerlerde Ki Tüğleri kılları Temizleyemez
Ağda İçin Hem Uğraş Hem Hemde Cesaret Gerektirir Ağda Zor Zahmetli Ve Sabırı Ve Güçlenmeyi Öğreten Bir İştir!!!
Ağda nın Bir Diğer Adı Benim İçin Metanet tir
Ben Onuda Ayda 1 Ve Tek Bir Bölgeme Kullanırım Ve Başka Hiç Bir Bölgeme Sürmem Sürmenizide Tercih Etmem Ama Bi Çoğu Kişi Her Yerini Ağda İle Yapıyor
Ben Sadece Tek Tarafımı Yapıyorum Oda Mecburiyetten Bana Kalsa Hiç Bir Yerime Dokunmam Bile Ama İşte Dünya Gözleyimci Mana Bulucu Ve Dünya Değilde İnsanlar Diyelim İnsanlar İnsanlardan İğreniyor Resmen Bu Nasıl Bir Hayat Bende Bilmiyorum
Ve Zorda Kalmamak İçin Lanet Olası Saçma Boş Yere Bizlerden Veyahut Benden Benim Gibilerinden İğrenenler Yüzünden Aydar Bir Ve Tek Bölgeme Kullanıyorum
Bildiğim Kadarı İle de Ağdaların En Kolay Bir Diğer Yanı Sıcak Ağda dır
Ve Başka Ülkeden Olan Diğer Ağsalar Çok Güçlü İtalya Hindistan Japonya Çin Kore Malezya Taiwan Tailand Asya Yunanistan Ağdaları Çok Güçlüdür
Haklısın
Olabilecek en fazla uzunlukta olması gereklyor, yani ben öyle olduğu zaman ağda yapıyorum.
Belli bir ölçüsü yok bence, uzadığı zaman ağda yapılmalı, çok da uzatmamak gerekiyor tabi.
Hıhım öyle tabii
sıfır
Yok be
o zaman cevabı biliyorsun
Belli bir uzunlukta olmalı
Hangi bölge
Her Bi Bölgede Dikkat Önemlidir Ve Sonuç Aynıdır Yani Bölge Fark Etmez Onemli Olan İyimser Olarak Ve Dikkatli Olarak Bu İşi Yapmak
@HanifeYeşim Aynen
Ben biraz uzadığında yapıyorum ama çok kısa olursa yapılmıyor sanırım
Olabilir