Güzellik & Bakım Göğsüne kıl ektiren erkekler var. Kızlar göğsü kıllı erkek sever mi? Halil69 Takip Et Xper 5 Yaş: 46 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bir tanıdığım göğsüne parayla kıl ektirdi. Kızlar gerçekten döşü kıllı erkek mi seviyor ☺️ Göğsüne kıl ektiren erkekler var. Kızlar göğsü kıllı erkek sever mi? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 584 cevap paylaştı. Dogal görünüyor bence gayet iyi 0 0 Yorumla
eftelya80 Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 80% +1 yıl Görselden tiksindim.. Biz nasıl temiz oluyorsak erkeklerden de aynı temizliği beklemek hakkımız olduğunu düşünüyorum.. 2 0 Yorumla
Vasat24 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ben tamamen kılsız seviyorum ama çıkıyor yani erkeğin doğası insan olsun yeter her türlü severim 😊 3 0 Yorumla
Tweety1976 Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Kim demis😀 Ayi gibi olmamali. Normal sekilde olsun yeter 1 0 Yorumla
AgresifKızıl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Iyyy 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ bide ektirdimiiii Allah akıl versin 😅😅 0 0 Yorumla
ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Ne tuhaf. Kimisi kıl olmasın diye lazere gider kimiside kıl ektirir. 0 0 Yorumla
mrnobodyr Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Türk erkekleri genel olarak kıllı olur misal ben bir boğazımda yok diyeceğim ama oranın başlangıcında bile var olmalı ama bizde biraz fazla var sanki 😂 0 0 Yorumla
hmsrnur Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ben evet 4 2 Yorumla Halil69 +1 yıl Kıllımı olsun yani Yorumla hmsrnur +1 yıl Evet Yorumla
sagecanvarmi Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl kılsız daha güzel ama aşırıya kaçmadığı kazak gibi olmadığı sürece iğrenmem de 0 0 Yorumla
TauredKraliçesi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl İğrenç duruyor. Görsem kusarım her halde. 2 0 Yorumla
aylin4433 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 68% +1 yıl Az biraz olsun 2 1 Yorumla engince7 +1 yıl Tam senliğim o zaman Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl kadına göre değişir bana göre çekici bir unsur 1 1 Yorumla engince7 +1 yıl Profilim de var benim iğrenç değil dimi Yorumla
Powerlifter00 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 44% +1 yıl Ben makine ile alırım kıllı dolaşmam 0 0 Yorumla
YakamozRuh Takip Et Xper 4 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl bazı kızlar çok seviyor, kızına bağlı :D 0 0 Yorumla
Yolcu_bey Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Gogusune de kıl ettiren duyduk hayırlı olsun 0 0 Yorumla
merkürkedisi0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl Kılda keramet olsa 0 1 Yorumla Halil69 +1 yıl Mesaj alındı 🤣 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Dogal görünüyor bence gayet iyi
Görselden tiksindim.. Biz nasıl temiz oluyorsak erkeklerden de aynı temizliği beklemek hakkımız olduğunu düşünüyorum..
Ben tamamen kılsız seviyorum ama çıkıyor yani erkeğin doğası insan olsun yeter her türlü severim 😊
Kim demis😀 Ayi gibi olmamali. Normal sekilde olsun yeter
Iyyy 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ bide ektirdimiiii Allah akıl versin 😅😅
Ne tuhaf. Kimisi kıl olmasın diye lazere gider kimiside kıl ektirir.
Hayattımda duyduğum en ma.. lca şey kızlar nefret eder
Yattığım kızlardan göğüs kıllarımla oynayanı çok olmuştu.
Türk erkekleri genel olarak kıllı olur misal ben bir boğazımda yok diyeceğim ama oranın başlangıcında bile var olmalı ama bizde biraz fazla var sanki 😂
Ben evet
Kıllımı olsun yani
Evet
kılsız daha güzel ama aşırıya kaçmadığı kazak gibi olmadığı sürece iğrenmem de
İğrenç duruyor. Görsem kusarım her halde.
Az biraz olsun
Tam senliğim o zaman
kadına göre değişir bana göre çekici bir unsur
Profilim de var benim iğrenç değil dimi
ben de ipl ile bitirmeye çalışıyorum
Ben makine ile alırım kıllı dolaşmam
Bizde epilasyona para veriyoruz a..
Kıl mıl sevmem
bazı kızlar çok seviyor, kızına bağlı :D
Gogusune de kıl ettiren duyduk hayırlı olsun
saçmalıkkk kötü bencee
Kılda keramet olsa