Evet soru açık valla merak ediyorum hoşunuza gidiyor mu kızlar erkekleri peşinizde süründürmek :)
NOT: Şimdi tabi ben kız için sürünmem diyenler olacak siz hariç dostlar ;)
NOT: Şimdi tabi ben kız için sürünmem diyenler olacak siz hariç dostlar ;)
Ben insanları süründürmem ama erkeklerin bir çoğunun nasıl düşündüğünü biliyoru..Ben biliyorumki bir çok kadın internetle ilk karşılaşması ya facebooktan yada twitterden vs.Ben internetle ilk tanışmam forumlar sayesinde oldu ve forumlarda en fazla erkek var.Onların paylaşımlarından yararlanırken hiç bir zaman kadın olduğumu söylemiyordum ve ben erkeklerden çok şey öğrendim.Erkekler kadınlara çok taktikler deniyorlar.Misal bir ileri bir geri taktiği yani köle taktiği.Bir ilgiye boğuyorlar sonra ilgiyi çekiyorlar vs vs.Daha fazla stratejilerinizi açığa vermim :) .Siz oyunu seviyorsanız kadınların tuzağına düştüyseniz emin olunki kadınlar sizi parmağında oynatır :)
Hakkkinızda hayırlısı olsun.
Teşekkür ederim.Artık öyle bir şey oluştuki ben bu en iyi cevap ödülünü alırken buruk oluyorum.Hep alıyorum ve hiç bir şey veremiyormuşum gibi hissediyorum.Teşekkür ederim.
Yorumun güzel erkekleri anlayan kız her zaman 1 adım öndedir ;)
Teşekkür ederim.
süründürmek degil de-o kadar acimasiz degilim- biraz kovalanmak ister kiz, yani gercekten sevildigini, istendigini,ugruna ne kadar fedakarlik yapilabilecegini bilmek ister..tabi bunu yaparken bir erkek kendini kücültmemeli..mesela sürekli özür dileyip, herseyi kabul eden erkekten hoslanmam ben..
Gitmez mi hoşlarına değer verirsin seversin oyuncak yapar. Sen sinirlenirsin dalga geçer gibi güler, yapma dersin inadına yapar gibi yapar. Sevinmek ne kelime bayılırlar sevinçten. (istisnalar hariç)
Dünyadaki en sevdikleri iş bu olsa gerek.<3 Hadi kızlar durmak yok süründürün bizi.
Cevap
2Cevap
süründürmek değil de erkekler çok düz mantık oluyo.
beni seviyomusun
sevmesem niye yanında oluyum gibi.
kız da görmek istediğinden çeşitli oyunlara giriyo mecbur kalıyo bi nevi yani.Naza çekiyo kendine göre sevgi sınavından geçiriyo.sonuç erkek sürünmüş oluyo:)
Evet :) BBide süründükçe deniyoruz ne karşısında e tepki veriyor gerçktn sevyomu falan falan... siz anlamazsnz ;)
arada abartanlarınızda var ama neyse yinede iyi oluo :D zor kızlar her zaman ilgi çeker
Ben şikayetçi değilim tabi tadında kaldığı zaman :)
sürünen kızlar da vardır tabi bu durumda kıyas olmaz ama süründürerek zevk alan insanlar olduğunu düşünmedim değil ben de
bende aynı soruyu erkeklere soracaktım bizi süründürmek hoşunuza mı gidiyor
Ben sevdiğim insanı süründürmeye kıyamam,sevmediğimden de banane zaten.
hiç yapmadm ama yapsaydm baya bi zevk alırdım herhalde:D
Gözümün önünde yerlerde sürünen bir erkek canlandı.
Çok hoş lan.
Bilmem, sizin hoşunuza gidiyor mu?
Ego meselesi tabii.
:)
bence kızlar sürünüyor :)
Evet bundan zevk alıyolar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar