İlk defa ağda yaptırdım ge*ital bölgeme
Devam etmeli miyim kararma yapar mı ya da sarkma
Devam etmeli miyim kararma yapar mı ya da sarkma
Genital bölgene gidip kesinlikle sir ağda filan vurma mahvolursun. Özel ağdası var onlardan kullanabilirsin ama sarkma ve kararma kesinlikle olur bu yüzden önermem. En iyi çözüm özel bölgede lazerdir.
Yüzde yüz sonuç veriyor mu peki? Ayrıca ne kadar sürüyor?
Cevap
12Cevap
Jiltte kararma yapıyor sonuçta kaliteli ağda kullanırsan bir şey olmaz sarkma yapmaması için masaj yapmalısın ağda sonrası ve nemlendirici kullan
Ne kadar zor bunlarla uğraşmak😓
zor ama sonucu güzel tertemiz oluyor ayndan kendine bakınca hoşuna gidiyor güzel oldumu
Ağda kararma yapıyor sarkma yapıyor ben ağda önermiyorum lazer epilasyon öneriyorum özellikle genital bölgeye 👍
Kararma yapma ihtimali düşük jiletle aldığında kararma yapabiliyor ve kil kökleri kalinlasabiliyor. Daha öncesinde ne ile alıyordun
Sen sen ol kil yokken agda yapma benim gibi derim kaldi agdada karardi simdi merhemler aldim da anca gecti salagim
Sesu ve eprilla marka pudralı boncuk ağdalar çok güzel.
Kuaförde yaptırdım pudralı
Ben kendi ağdami kendim yapıyorum yarım kilo şeker yarim limon orjinal katkısız kararma yapmaz
Jilet kararma yapıyor derler, ağdaya devam et, paran varsa ama en iyisi lazer. Bu zamana kadar ne ile aldın
Hiç bir sıkıntı olmaz canım ağda en temizi ve sağlıklıdır
Yani korkmana gerek yok yapmaz
Emin değilim sürekli kullanımda sıcaj olduğu için yapabilir
Yaptırmışsan yapcak bir şey yok bir şey olmaz hem
Bi kere denemek için yaptırdım kararma sarkma vs sürekli kullanımda oluyo onun için sordum
Bence lazer yaptır.. ağda ile de kaymak gibi olur öyle oldu dimi?
Evet çok güzel oldu
Görmek isterim.. hiç karalik yok mu
Kararma yapar, bundan kurtuluş yok
Kullandığın ağdaya ve ten rengine bağlı
Bir kereden bişey olmaz ama devam edersen olabilir
İlk defa mı birine açtıınn 🤔
Şu an ne durumda nasıl gözüküyor
Hiç bir sorun olmz
Denedin mi 😂
Sarkma yapar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?