Moda & Stil Şort önerir misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Detaydaki şortla sokaklarda gezmek istiyorum. Sizce giyilir mi veya başka önerisi olan var mııııı? Güncellemeler+1 yıl Tuzlanın sokaklarında giymeyeceğim zaten. Tatillik bölgelerde arkadaşlar Şort önerir misiniz? Cevapla Öneri Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
kingkong17 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kendinizi nasıl rahat hissediyorsanız öyle giyinin. Kendi bedeniniz kendi hayatınız kendi kurallarınız. Ne mutlu özgür, rahat ve güzel kadınlara. 0 0 Yorumla
kucukomerdk35 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İzmir gibi bir yerde giyebilirsin, ama Konya, Kayseri gibi şehirlerde giyecek olursan dışarı çıktıktan en geç 1 saat sonra kesinlikle laf yersin. 0 7 Yorumla gonyali2542 +1 yıl Bn Konyalıyim buradada giyorlar Yorumla kucukomerdk35 +1 yıl Ben de Konya'lıyım. Yorumla kucukomerdk35 +1 yıl ve Konya'da yaşıyorum. Yorumla gonyali2542 +1 yıl Neresinde Yorumla kucukomerdk35 +1 yıl Selçuklu Yorumla miriiiii +1 yıl izmirdeyim bu kadar kısa giyilmiyor Yorumla miriiiii +1 yıl @gonyali2542 a. mk pedofili + s@pığı Yorumla
Darıso Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Güzel giyilir ama bizim insanlarımız hiç görmemiş gibi bakar 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Tatillik yerde sorun olmaz heralde ya Yorumla Darıso +1 yıl Tatilik yerde kimse umursamaz emin ol herkes giyiyor Yorumla Aguni +1 yıl böylesini görmedik ee bakarız yanii Yorumla
remzi1905 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl madem niyetin var git giy :P niye soruyon ki. 0 0 Yorumla
proofstriker38 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 91% +1 yıl Görsel güzelmiş takipleştiğim bir hatun şort giyersin bence tatil bölgelerinde 0 0 Yorumla
Mertcakir55 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 +1 yıl Giymek istiyorsan giz gez kim ne karışır hayat senin 1 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,2b cevap paylaştı. ben alayım sana gvt boynuzlu kocan yap beni çok hoşuma gidiyor 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl yok bu fazla kapalı bence külotla gez :) 1 0 Yorumla
wersy Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 74% +1 yıl guzelmis giyilir bence 0 4 Yorumla wersy +1 yıl linkini atar misin Yorumla Soran +1 yıl www.trendyol.com/.../beyaz-seritli-gri-siyah-2-li-kadin-sort-p-694967673 Yorumla wersy +1 yıl tesekkurederimm Yorumla Soran +1 yıl Ne demeekk Yorumla
putthathere Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl yazlık alanda giyilecek şort gibi duruyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet tabi tatillik bölgelerde Yorumla putthathere +1 yıl kuzu trendyol ve sheinde var bunlar hep Yorumla
Aklınyolunda Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Bu şort değil iç çamaşırı bence :) 😀 0 0 Yorumla
Yareeennx Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 86% +1 yıl Aynen giyilir ya da daha kolayı tangayla çık 0 0 Yorumla
Atyaprakkelebek Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 97% +1 yıl donsuz giyilebilir. donla sıkıntı olur 0 0 Yorumla
Devoxer Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kanka şortu boş ver direkt bu göte aşık olursun.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sende o şortu giyip gezecek totiş var mı) 0 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ümraniyede giy şort benden)))))) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya da dudullu imes))) Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Moda & Stil konusunda 755 cevap paylaştı. Giymem 0 0 Yorumla
EmilKurjak Takip Et Master Yaş: 106 , eic 84% +1 yıl Sen önermişin zaten 0 2 Yorumla EmilKurjak +1 yıl @KızlarSoruyor lütfen ilgilenirmisiniz hakaret var. Yorumla EmilKurjak +1 yıl Kendimi ne yorcam ablasi kural var admin var, uyacaksin :) Yorumla
antikapitalist44 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Fazla iddialı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tatillik bölgelerxe Yorumla antikapitalist44 +1 yıl O zaman olur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Kendinizi nasıl rahat hissediyorsanız öyle giyinin. Kendi bedeniniz kendi hayatınız kendi kurallarınız. Ne mutlu özgür, rahat ve güzel kadınlara.
İzmir gibi bir yerde giyebilirsin, ama Konya, Kayseri gibi şehirlerde giyecek olursan dışarı çıktıktan en geç 1 saat sonra kesinlikle laf yersin.
Bn Konyalıyim buradada giyorlar
Ben de Konya'lıyım.
ve Konya'da yaşıyorum.
Neresinde
Selçuklu
izmirdeyim bu kadar kısa giyilmiyor
@gonyali2542 a. mk pedofili + s@pığı
Güzel giyilir ama bizim insanlarımız hiç görmemiş gibi bakar
Tatillik yerde sorun olmaz heralde ya
Tatilik yerde kimse umursamaz emin ol herkes giyiyor
böylesini görmedik ee bakarız yanii
madem niyetin var git giy :P niye soruyon ki.
Görsel güzelmiş takipleştiğim bir hatun şort giyersin bence tatil bölgelerinde
Giymek istiyorsan giz gez kim ne karışır hayat senin
ben alayım sana gvt boynuzlu kocan yap beni çok hoşuma gidiyor
Giyilmez sokakta
yok bu fazla kapalı bence külotla gez :)
guzelmis giyilir bence
linkini atar misin
www.trendyol.com/.../beyaz-seritli-gri-siyah-2-li-kadin-sort-p-694967673
tesekkurederimm
Ne demeekk
yazlık alanda giyilecek şort gibi duruyor
Evet tabi tatillik bölgelerde
kuzu trendyol ve sheinde var bunlar hep
Hemen hemen böyle giyenler var
Bu şort değil iç çamaşırı bence :) 😀
Aynen giyilir ya da daha kolayı tangayla çık
donsuz giyilebilir. donla sıkıntı olur
Oyle neticen varsa yakisirr
üstünde sektirirler görenler
Kanka şortu boş ver direkt bu göte aşık olursun..
Sen her yerde giyersin harun abi
Eyvallah
Öyle popon varsa giy
fantezi ürünlerine bak
Sende o şortu giyip gezecek totiş var mı)
Ümraniyede giy şort benden))))))
Ya da dudullu imes)))
Giymem
Sen önermişin zaten
@KızlarSoruyor lütfen ilgilenirmisiniz hakaret var.
Kendimi ne yorcam ablasi kural var admin var, uyacaksin :)
Bence giyilir bunların daha dar olanlarında var
Ahahah görselki
bu şort mı dkdkdk
şort nerde
cidden yzik
Fazla iddialı
Tatillik bölgelerxe
O zaman olur
Ben alayım sanaa