Güzellik & Bakım Tüm vücut ağda yaptırdım. 450 TL çok mu? baby35x Takip Et Xper 5 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Her ay yapmak mı yoksa epilasyon mu daha mantıklı Güncellemeler+1 yıl Günaydın Güncellemeler+1 yıl Güncel Tüm vücut ağda yaptırdım. 450 TL çok mu? Cevapla Vücut Soruları Ağda Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Vur traşı geç, ne ağdasi oğlum, kendine gel, sen erkeksin😂 2 7 Yorumla baby35x +1 yıl Kılları sevmiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evde kendin al fazla bence 450 tl Yorumla baby35x +1 yıl Alamıyorum ki her yeriAğdacım 34 yaşında bi kadın Özel bölgeyi dahi alıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yuhhhh Yorumla baby35x +1 yıl Ne Yorumla yorumcanavari +1 yıl Kılsız erkek isteriz diyorsunuz ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @yorumcanavari yok be hicbir zaman öyle bir isteğim olmadı Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Onun yerine lazer e git. Zaten erkeksin çok çabuk sonuç alırsın. 1 1 Yorumla baby35x +1 yıl Öyle yapıcam Yorumla
Gunesisondurmemgerek Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Çok tabiki ağdaya göre lazer olsa normal ama ağdaya göre pahalı ve ağda kesin çözüm değil lazere göre 1 1 Yorumla baby35x +1 yıl Zaten bende onda karar kıldım Lazer daha iyi Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 626 cevap paylaştı. Gayet normal bence 1 1 Yorumla baby35x +1 yıl Epiladyonla aynı para Yorumla
Gizemmmnr Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Lazer epilasyon daha mantıklı 1 3 Yorumla baby35x +1 yıl Galibabya Yorumla Gizemmmnr +1 yıl Buz lazer öneririm Yorumla baby35x +1 yıl Ya bugün gidip bakıcam işte Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl O nasıl bacak la, kızlardan güzel 1 1 Yorumla baby35x +1 yıl Vücudum güzel ya Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Erkeğe yapan yer var mı 1 2 Yorumla baby35x +1 yıl Var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nerde Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Vur traşı geç, ne ağdasi oğlum, kendine gel, sen erkeksin😂
Kılları sevmiyorum
Evde kendin al fazla bence 450 tl
Alamıyorum ki her yeri
Ağdacım 34 yaşında bi kadın
Özel bölgeyi dahi alıyor
Yuhhhh
Ne
Kılsız erkek isteriz diyorsunuz ama
@yorumcanavari yok be hicbir zaman öyle bir isteğim olmadı
Onun yerine lazer e git. Zaten erkeksin çok çabuk sonuç alırsın.
Öyle yapıcam
Çok tabiki ağdaya göre lazer olsa normal ama ağdaya göre pahalı ve ağda kesin çözüm değil lazere göre
Zaten bende onda karar kıldım
Lazer daha iyi
Gayet normal bence
Epiladyonla aynı para
Lazer epilasyon daha mantıklı
Galibabya
Buz lazer öneririm
Ya bugün gidip bakıcam işte
O nasıl bacak la, kızlardan güzel
Vücudum güzel ya
Erkeğe yapan yer var mı
Var