Güzellik & Bakım Tüyleri almak için hangisi tercih edersin? Afroditin_kızı41 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Ben kökten aldığı için ağda tercihim her zaman. <3 Ağda Jilet Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Tüyleri almak için hangisi tercih edersin? Cevapla Ağda Soruları Tüy Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
nüktelidilber Takip Et FenomenYoda Yaş: 39 +1 yıl Ağda tercih ediyorum ben de. Zamanında jilet de kullanmıştım ama ağda daha iyi. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 353 cevap paylaştı. Jilet ağda denemedim daha 0 0 Yorumla
Mаямеlат Takip Et FenomenYoda Yaş: 24 +1 yıl ben her ikisini de tercih etmiyorum, cımbızlı epilatör kullanıyorum. 0 0 Yorumla
ᴿüᶻᴳᴬᴿİᶻz Takip Et Guru Yaş: 125 , eic 97% +1 yıl Nasıl dayanıyorsunuz cidden tebrikss. Bir kere deneyim dedim gözümden yaş geldi 🤣 0 2 Yorumla Afroditin_kızı41 +1 yıl aslında taktikler var. o kadar da acımıyor. kullandığımız ağdayla da alakalı tabii. :) Yorumla ᴿüᶻᴳᴬᴿİᶻz +1 yıl 🤭🙂 Teşekkürler Yorumla
misbethy Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 93% +1 yıl Ben hem ağda hem jilet kullanıyorum hangisi kafama eserse 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl lazer de tamamen ise yaramiyor. agda yaptikca cilt sarkiyor en iyisi jilet hem pratik 0 0 Yorumla
dynamiteee Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Lazer ama ondan önce ağdayla alırdım 0 2 Yorumla Afroditin_kızı41 +1 yıl benim lazerle gitmeyen tüylerim var. onları ağda ile alıyorum Yorumla dynamiteee +1 yıl Evet benim seanslarım devam ediyor ama tabi geçmeyen yerler var onlara da ağda yapacam tekrar Yorumla
Coraline-0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Ağda kullanıyorum ama yakında lazere geçeceğim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Lazer yaptirana kadar agdaya devam 1 1 Yorumla Afroditin_kızı41 +1 yıl kesinlikle Yorumla
AyYıldız0110 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Ağda kullanıyorum 0 2 Yorumla Afroditin_kızı41 +1 yıl en iyisi Yorumla AyYıldız0110 +1 yıl Aynen öyle katılıyorum Yorumla
aykut1510 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Lazer eplsyon hocam 0 1 Yorumla Afroditin_kızı41 +1 yıl lazerle gitmeyen tüyler için de ağda kullanıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ağda tercih ediyorum ben de. Zamanında jilet de kullanmıştım ama ağda daha iyi.
Jilet ağda denemedim daha
ben her ikisini de tercih etmiyorum, cımbızlı epilatör kullanıyorum.
Nasıl dayanıyorsunuz cidden tebrikss. Bir kere deneyim dedim gözümden yaş geldi 🤣
aslında taktikler var. o kadar da acımıyor. kullandığımız ağdayla da alakalı tabii. :)
🤭🙂 Teşekkürler
Ben hem ağda hem jilet kullanıyorum hangisi kafama eserse
Eskiden ağdaydı. Şimdi lazer
lazer de tamamen ise yaramiyor. agda yaptikca cilt sarkiyor en iyisi jilet hem pratik
Lazer ama ondan önce ağdayla alırdım
benim lazerle gitmeyen tüylerim var. onları ağda ile alıyorum
Evet benim seanslarım devam ediyor ama tabi geçmeyen yerler var onlara da ağda yapacam tekrar
Ağda kullanıyorum ama yakında lazere geçeceğim.
ağda iyidir jilet kalın çıkartıyo
Lazer yaptirana kadar agdaya devam
kesinlikle
Ağda kullanıyorum
en iyisi
Aynen öyle katılıyorum
Lazer eplsyon hocam
lazerle gitmeyen tüyler için de ağda kullanıyorum
Jilet
Ağda
Lazerr