Güzellik & Bakım Hangi marka epilasyon aleti önerirsiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Lazer vs. yaptır demeyin bunun için bütçem yok şu an. O yüzden önerebileceginiz güzel epilasyon markalarını bekliyorum. Güncellemeler+1 yıl Arzum nasıl. Bime gelecek olan varmış bu hafta Hangi marka epilasyon aleti önerirsiniz? Cevapla Marka Soruları Öneri Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Portakal-Çiçeğii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Evde lazer epilasyon yöntemini kullanıyorum. 1.5 yıldır düzenli uyguladım ve çok güzel bir sonuç aldım. Aldığım marka Braun tavsiye ederim 0 0 Yorumla
Mаямеlат Takip Et FenomenYoda Yaş: 24 +1 yıl philips ve ya braun tervih edebilirsin. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Philips bir sürü çeşidi var hangisini önerirsiniz Yorumla Mаямеlат +1 yıl cımbızlı mı lazer mi almayı pilanlıyorsun. Yorumla Soran +1 yıl Epilator aleti işte hepsi aynı değil mi pek anlamam Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben bin liraya 8 seans buldum 💡 300er taksit ödedim 0 3 Yorumla Soran +1 yıl İyi midir ki o fiyata Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Antalya’da olduğum için burada uygun umarım iyi olur inşallah Yorumla Soran +1 yıl Umarım iyi çıkar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Evde lazer epilasyon yöntemini kullanıyorum. 1.5 yıldır düzenli uyguladım ve çok güzel bir sonuç aldım. Aldığım marka Braun tavsiye ederim
philips ve ya braun tervih edebilirsin.
Philips bir sürü çeşidi var hangisini önerirsiniz
cımbızlı mı lazer mi almayı pilanlıyorsun.
Epilator aleti işte hepsi aynı değil mi pek anlamam
Ben bin liraya 8 seans buldum 💡 300er taksit ödedim
İyi midir ki o fiyata
Antalya’da olduğum için burada uygun umarım iyi olur inşallah
Umarım iyi çıkar
Philips harika 🥳