Hep kadınlar tüysüz olmak zorunda, hep, "kadın dediğin pürüzsüz olmalı" görüşleri alıyor sorularım. Bu defa erkeklerin tüylerinden bahsedelim 😈 onların neresinde olmasın sizce tüy? Kızlar Bir Adım Öne "Erkek dediğiniz" nasıl olmalı?❥︎𝓔𝓭𝓪𝓶𝓮𝓭𝓪❥︎
Erkeklerin vücudunda tüy olmaması gereken yer neresi?
Temiz ve bakımlı olmalılar mümkünse hiç bir yerlerinde olmasın. Bazen kolu aşırı derecede kıllı olanları görüyorum tiksiniyorum ya bazende elinin üzerinde hatta parmaklarının üzerinde kıl olupta müdahale etmeyenler var bunların alınıp alınmamasının erkeklikle hiç bir alakası yok tamamen hijyenle alakalı ve güzel görünmediği için alınması gerekiyor. Ense omuz sırt gibi yerlerde de kıl olmasını hiç sevmem. Kulak ve burun içi kıllarınada özen göstermeyenler var ıy iğrenç. Bana kalsa her yerini aldırmalı.
Yani Çok Kılsız Erkek Erkek Olmaz Zaten bacağı Kız gibi Olmaz erkek bacağı kol kıl olur Ama Kıl olmaması gereken yer koltuk altı Bazı Erkekler Var Tamam erkek kıl aldırmaz ama koltuk altına kadar da olmaz Be ya pislik çirkin duruyor Ben Mahrem yerimi koltuk alımı hep temiz tutarım Kısaca şöyle özetleyim çok kıllı çirkin durur ortası iyi
Göğüs, omuz ve karın bölgesinde, bel bölgesinde ve cinsel bölgelerde. Bu kadar yorum gelmiş olmamlı felan diye ama yazan hanimların o kadar tüysüz olanı var mi? :D
Erkeklerin vücudunda kesinlikle tek bir tüy olmamalıdır, erkekler de memeli kategorisinde bulunduğundan, memeli kategorisinde bulunmayanların sahip olduğu özellikleri (tüylü deri yapısı gibi) göstermemeleri beklenir.
Temizlik için yapılması gereken bölgeler var. İlla sana kol bacak al demiyoruz. Alınması gereken bölgeler kasık ve koltuk altıdır. Yoksa leş gibi kokarsın.
Biz avrupalı mıyız bize ne onlardan? Bunu zaten kendi vücut temizliğin için yapacaksın o zaman duşa da girme kokulu kokulu gez. Koltuk altı bölgende kıl olursa duştan 1 saat sonra bile kokar. Kasıkta oldukça tuvalete çıktıkça kokar. O bölgelerin kesinlikle alınması lazım. Bu kıllarla namaz dahi kılınmaz.
muhtemelen kibar erkek imajınla kadınları etkileyebilmek adına gizliden yorum yaptın. keşke açık açık gösterseydin kendini de herkes aslında nasıl birisi olduğunu görseydi.