Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir AdıBirazdan Ağda yapcam heryerime en doğru şekilde yapmak istiyorumm yani batık vs olmasın sonra ve çabuk çıkmasın, ne öneriyorsunuzzAğdayı kol bacak karın koltuk altı ve özel bölgeye yapıcam
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
11
Cevap
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Valla bende boncuk agdaya gectim son bir kac seferdir cok aciyordur ama sanki alisir gibi oldum. Benim dikkat ettigim pek bir sey yok sadece ilk once bebek pudrasi dokuyorum guzelcene ve agdanin fazla sicak olmamasina dikkat ediyorum yoksa yakarim kendimi tabi onun disinda oyle ozel dikkat ettigim bir sey yok. Sen normal kagit yapiskan agda mi yapican...
0
15 Yorumla
Soran
+1 yıl
yapışkan ağda
Cevap sahibi
+1 yıl
Aynisidir herhalde ya. Sizde ki killar ince tuy gibidir zaten dimi, daha kolay olur acimasi da daha az olur bizim ki genelde daha kalin sert oluyor sakal sanki...
Soran
+1 yıl
acıyor yinede😂
Cevap sahibi
+1 yıl
Harbi mi lan puahaha😂😂ne bilim ince tuy gibi diye kus gibi alir dedim ben ne bilirim ki😅
Soran
+1 yıl
yok be of kökten kurtulsak şu tüylerden keşke
Cevap sahibi
+1 yıl
Sorma yaa.. Siz kizlar gene iyisiniz vucut olarak hem daha az yerde hem daha ince ve az cikiyor. Bizde mashallah cikmadik yer ariyoz acaba neremiz eksik diye. Kol bacak falan anlarim hem sekil veriyor guzel duruyor da ne bilim ozel bolge olsun koltuk alti popo falan nedir ya ne gerek vardi simdi😂oyle lazere mazere de gidemem ben - gecenleri lazer aletlerine bakiyordum kendim evde yaparim diye su dustugumuz hale bak😅
Soran
+1 yıl
en azından bak sen alıyorsun bu güzel biley ahsjdjsj
Soran
+1 yıl
bişey
Cevap sahibi
+1 yıl
Sen almiyormusun killi mi geziyorsun😂ya su koltuk altim uzamis kac gundur aklimda, orami da boncuk agdayla alayim diyom cunku daha uzun suruyor ya cikmasi - ne bilim useniyom sirf oram icin simdi cikar isit falan jfhdghjd
Soran
+1 yıl
diğer erkeklere göre demek istedim
Cevap sahibi
+1 yıl
Onlar almiyormuymus😅ben bile bilmiyordum sen nerden biliyorsun kdfjgdf sen al hemen ama hizli cekmeyi unutma gercekten cok onemliymis bunu ogrendim obur turlu derini yuzer gibi kaldiriyor ve acisi daha yogun oluyor😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Valla bende boncuk agdaya gectim son bir kac seferdir cok aciyordur ama sanki alisir gibi oldum. Benim dikkat ettigim pek bir sey yok sadece ilk once bebek pudrasi dokuyorum guzelcene ve agdanin fazla sicak olmamasina dikkat ediyorum yoksa yakarim kendimi tabi onun disinda oyle ozel dikkat ettigim bir sey yok. Sen normal kagit yapiskan agda mi yapican...
yapışkan ağda
Aynisidir herhalde ya. Sizde ki killar ince tuy gibidir zaten dimi, daha kolay olur acimasi da daha az olur bizim ki genelde daha kalin sert oluyor sakal sanki...
acıyor yinede😂
Harbi mi lan puahaha😂😂ne bilim ince tuy gibi diye kus gibi alir dedim ben ne bilirim ki😅
yok be of kökten kurtulsak şu tüylerden keşke
Sorma yaa.. Siz kizlar gene iyisiniz vucut olarak hem daha az yerde hem daha ince ve az cikiyor. Bizde mashallah cikmadik yer ariyoz acaba neremiz eksik diye. Kol bacak falan anlarim hem sekil veriyor guzel duruyor da ne bilim ozel bolge olsun koltuk alti popo falan nedir ya ne gerek vardi simdi😂oyle lazere mazere de gidemem ben - gecenleri lazer aletlerine bakiyordum kendim evde yaparim diye su dustugumuz hale bak😅
en azından bak sen alıyorsun bu güzel biley ahsjdjsj
bişey
Sen almiyormusun killi mi geziyorsun😂ya su koltuk altim uzamis kac gundur aklimda, orami da boncuk agdayla alayim diyom cunku daha uzun suruyor ya cikmasi - ne bilim useniyom sirf oram icin simdi cikar isit falan jfhdghjd
diğer erkeklere göre demek istedim
Onlar almiyormuymus😅ben bile bilmiyordum sen nerden biliyorsun kdfjgdf sen al hemen ama hizli cekmeyi unutma gercekten cok onemliymis bunu ogrendim obur turlu derini yuzer gibi kaldiriyor ve acisi daha yogun oluyor😂
tamam ahahhs
Hadi Allaha emanet ben kactim, iyi gunler😅
iyi gğnlerr teşekkür ederim
Estagfurullah😇
Çok zor kendin yapmak kuaför iki dkda alıyor. Kendin yapicaksan agdayi yapıştırıp tüylerin çıkış yönüne ters bı şekilde cekiceksin
ya onu biliyorum da başka püf noktaları falan var mı, paramı kuaföre veremem lazım bana😂
Etinin yumusak olan yerlerinde gerdirip öyle çekmen lazım öyle yapmazssan canın acır tenin morarir
hımm pekii
dik olmasına dikkat ediyorum inikken tam almıyor...
iigrencsin
@MatthewKlein brazilian wax yaptırıyorum araştırabilirsin netten neresi iğrenç anlamadım...
Hiç kimseye ağda yaptın mı veya sana yapan oldu mu hiiçç
Benim de göğüslerim alınacak bı el atar mısın
ben önce bi kendimi halledeyim😂
Sen bana ben sana yapayım işte 😂
yürü git😂
Yardım etmeye çalışıyorum yine tersleniyorum
kıyamam😅
Hadi ne zaman başlıyoruz
yarım saate kalkcam ben 😂
Tamam nerdesin konum söyle
Kuaför biliyo işini yani
kuaföre gitmiyorum ki kendim alıcam
Çekerken yöne dikkat et 😂
onun bilincindeyim😂
Ozaman olmaz bir şey yap gitsin😂😂
😅
Haha güldüm gerçekten 😂
aynen😅
İşlerini hallet uyuşuklanma 🎉😂😂
ahsjsjs aynen kalksam iyi olur ama az daha durayım
Kalkası gelmiyor demi insanın aynı ben 😂😂
sorma yaa
Ben uyanali 2.5 saat olmuş bile 😱
1 saat oldu benimm
Miskinligi seviyoruz desene 😂😂
maalesef ahahsh
Amann tatil günümde de bırak yatayım ya jsjsk
yani tatil gününde de yatmicaksan ne zaman yatcaksın😂
hımm gelemem :P
O neden😂😂
iştee
Pekiig😂
Çok yaşa 😂😂😂
Hadi yapta bi goster bakjm nasil olmus
çok uyanıksınız dimi😂
Ekmemizin pesindeyiz bizde napalim 😊
Yanlis yapiyon sen goster bana bakim
😂😂
Ben ciddiyim kiz bakim nasil plmus
bakma😂
Tamam diger taraftan gelde bise diycem fikir verim sana
vermeeee
Yav et parcasi kendini bise sanma vermiyom laann vermiyom gudur ya 😂
ne saçmaliosun😂
Yav sus yeter pis kokun buraya kadar geldi oogghh
ağlamaa
Oogghhh iyrenc , erkekler yazmiyacak diye odun kopuyor delmi 😂yazmayin lann buna kalsin ortada
ben sen miyim hahhaah
Sana bu korku yeter kokan vucudunu alda otede oyna kokusmus et parcasi , sanki tek kendi var 😂teeee
ağda markası kalıteli olmalı
mantıklı👍🏻
Özel bölgede yardım istersen gelelim yardima
iigrencsin
@MatthewKlein prim yapmaya kalkışma ben espri yaptım bunu sen anlamıyorsan ben ne diyeyim
neden prim yapabilirim? kaç yaşındasın abazayım demiyorsun da espri yaptım diyorsun iigrencsin gerçekten
@MatthewKlein neler yazmışlar başka birtek bana yazıyorsun uza git başka yola
Kıllı bıdık seni
tüy diyelim
peeling ve kese yap
peeling yapmıyorum normalde ama yapayım bu sefer işe yarar belki
İlk ağda mi
Hayır ama ne zaman yapsam düzgün yapamıyorum
Bacaklar mi
yazdım yukarda
Dikkat et sıcak yapma dudakları yakarsin