#kimmiyim

İşte kadınların riyakar hakkaniyetsiz sadist ve kibirli özünü ortaya çıkaran örnek bir soru daha: Hepimiz kibar efendi ve kültürlü erkeğin epilasyon yaptırsa kadınlar tarafından gay ilan edileceğini epilasyon yapmazsa da kıllı ilan edeceğini biliyoruz. Ama kadınların yavşadığı kötü çocuklar kıl yumağı olursa erkeksi; kılsız gezerse bakımlı görülürler. Yani kadın budur. Yani hiçbir sözlerine güvenilmez. Mevzu budur.
erkekte tüyler olması gerektiğinden fazla çıkıyorsa o zaman bişeyler yapılabilir
ama olması gerektiği kadar bir tüylenme varsa erkeğin lazer epilasyon yaptırmasına gerek yoktur diye düşünüyorum
Erkek erkekliğini bilsin kadın da kadınlığını böyle yapa yapa sonra erkek kalmadı diye aglaniyor kadınlar 😂
Koltuk altı olabilir sadece bunun içinde lazere gerek yok zaten
Cevap
20Cevap
Yani bunun artık cinsiyeti yok bence kendine bakım yapmak isteyen herkes yaptırıyor
Ya rahatsız oluyorlarsa evet olabilirler tabi ama öyle tamamen pürüzsüz de ne biliyim bir garip gibi dkdkdsk
Doğru 😊
Kesinlikle. Kadinlar bu kadar dikkat ederken, erkeklerin böyle rahat dolasmasi hic hoş degil
Haklısınız :)
Kadınlar estetik canlılar kılları alınca altından hazine çıkıyor bizim kılları alsan yine aynı pek bi numarası yok :d
@beyzaaa66 :D yalan mı
Sanmiyorum. Iyi olacaktir
Ben çok kıllı değilim şahsen aynı hiçbir fark yok
Hala bozayı
@beyzaaa66 Sen erkekten anlıyon heeee
@beyzaaa66 Etkileyici :d
Lazer epilasyon kadınlara özgü bir uygulama değil zaten, isteyen her erkek merkeze gidip uygulatabilir.
Kadınlara özel bir uygulama değil erkeklerde olmalı bence.
Aslında kılsız olmak daha hoş ama erkeğin az da olsa kılı olmalı düşüncesindeyim.
Aldırıyorum ama tamamen tüysüz olmak istemiyorum hafif tüylü hoşuma gidiyor kendimi daha erkeksi hissediyorum
Ben kıllıyım ve gayet memnunum
Siz memnunsunuz. Ya karşınızdaki?
Karşımdaki memnun değilse belirtsin keserim zor değil kesmek ama gidip lazer yaptırmam beğenen seven kusurlarla sevsin
Yani evet olabilir bende daha çıkmıyor pek o yüzden sorun yok
Erkek kiz farki olsun bir zahmet yahu top derim ben bu kadar pürüzsüzluge
Hayır lazer epilasyon yaptıran erkek dünya ahiret bacımdır.
Evlendiğim de eşin isterse olurum ama onun haricinde düşünmüyorum
Lazer epilasyonluyuz zaten
Güzel
Yapımız kadınlar gibi değil. Kıl bizim, size göre, çok yerimizde mevcut. Yapımızı bozmamız istenmesi gibi bir şey bu.
Ben oldum
Ense boyun
Koltuk altı
Popo
Ama türk kadınları ekstra olsun her yeriniz kıl sakal bıyık
bunu poposunda bile kılı olan biri mi söylüyor maymun soyundan mı geldin sen
@No_Yo_Aquí sanki kadınların gtünde yokmuş gibi konuşma şimdi
@blueaviator tabi yok mªl mısın
kafandan atma yok
yalan atma
sende tek kızda gördün diyr herkesde öyle sanma
hormon bozukluğu olanda var
yok işte yalancısın
hiçte bile
düşünmüyorum öyle zaten
Rahatsiz oluyorsa alabilir
Eşime yaptırmıştık vibratör ile oynuyordum onu ondan ama :)
koltuk altları için olabilir bence
Erkek onla erkek. Erkek kadından farklı olur.
evet
e bi zahmet
Çok acıtır kendim almayı tercih ederim
Kaşıma yaptırıyorum ben
Evet eşimde istiyor
Kol kıllarını aldıran erkek bacımdır net. s. s
Alabilir
Evet olmalı
olmali
Olmalılar evet.
Yapiyorlar zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?