Bakımlı olmanın cinsiyeti olmaz bu sözü söylemeyi bırak inan bir erkek hem fiziğine hem de (en önemlisi) ruhunu, ahlakını vs. Temizlemiyor, temiz tutmuyorsa çok net o erkeklerden uzak durunuz, şuanda kanmayın dışına aşırı önem veren erkeklerin hepsi değilsede bir kısmının içi sapıktır, kızlar size şu kadarını söyleyeyim eğer insan yerine koyulmamak, her türlü sapkınlığın kölesi olmak hoşunuza gidiyorsa yazık yok eğer hoşunuza gitmiyorsa o zaman şu kafanızdaki "* erkek" tabirini silin, siz * erkek kılıfı altında sapıkları tercih ettikçe haberlerde gördüklerimiz değişmeyecek yani kilit nokta sizsiniz, lütfen bu yazdıklarım zorunuza gitmesin ama bunlar gerçekler.
şimdi kadının anatomisi nazik ve narin yapıdadır nazik ve narin olan bir vücudun da temiz olması gerekir kirli bir görünümü olmamalıdır
yani şu görseldeki kadın erkek olsaydı bu koltuk altı kılları o kadar göze batmazdı ama mide bulandırırdı burada hem göze batıyor hem mide bulandırıyor onun için kadın temiz olmalıdır hatta insan temiz olmalıdır desem daha doğru olur
Kadın değilde vekildi sanki o Kaymak lazım kaymak lazım vekilime taze taze kaynak lazım diye hatırlıyorum ama neyse Turgut abi demişse vardır bir bildiği.
Hayır katılmıyorum tabii ki her kadın ayrı olmak zorunda değil hepsi kendini mükemmel temizlemek zorunda değil ya da hepsi kıllı olmak kötü olma görünmek zorunda değil herkes bakım yapmak zorunda değil istediğini yapar yani sırf erkekler istiyor diye hepimiz kendimizi inanılmaz derecede tertemiz kaymak gibi yapacak değiliz
açıkçası Kadın zarafettir Zarif ve nahivdir Tabiki bu kadın kıllarını alacak diye bir şey yok cok hafiftir sarı sardır almasın fark edilmiyordur veya kendisi vardır ama rahatsız olmuyordur kollarında ama Tabiki bir toplumda yaşıyoruz koltuk altında cok da hos karşılanmaz bir kadın veya erkek de cunku koku yapar :/ hos degil Ama mesela bacağında vardır kolunda vardır ne kadın ne erkek bence büyük sorun degil ama kişisel bakım yanı genital bölge ve koltuk altı her iki cinste de alınması gerekiyor bence
Kaymak gibi güzel olur, yanında temiz çikolatalısınıda söylemek lazım, illada beyaz değil her rengi var her rengin kendine has özelliği ve güzelliği var, ayrıca ruhu arzulu olusuda kaymağını tadına tat katar. Tümü başımızın tacıdır, geleceğimizin güvencesidir
Kadın dediğin kişisel temizliğine önem vermeli diyen erkeğe hak veriyorum.. Kadından kaymak diye bahseden erkek bana çok itici geliyor. Ben sadece kaymağı yoğurdun üstünde severim çünkü
Siz 180'den uzun, yakışıklı zengin gibi erkek isterken sorun olmuyor da erkek kaymak gibi olmalı diyince mi sorun oluyor? Zeka problemi mi var acaba siz de? Kadınları kalıba sokmayın diyorsunuz ama erkekleri sokuyorsunuz.
Erkek dediğin 1.95 boy yakışıklı ten rengi farketmez kaslı, zengin mavi veya yeşil gözlü erkekler Allahın nimeti diğer erkekler allahın lannetidir 🤣🤣🤣🤣