Yalan yok şu corona zamanında hani herkes evdeydi ya ozamanlar pek kendimi temizlemiyordum çünkü hani evden çıkmıyorduk bir şey yok ben odamdan bile çıkmıyordum ya çok kendimi temizlemiyordum ama ondan sonra yani kendimden öyle bir tiksindim ki kıl kötü bir şey ya gerçekten çok kötü bir şey😂😂😂😂
kolumun üst kısmını bıyıklarımı ve bacağımın üst kısmını almıyorum çünkü beyaz tenliyim ve kıl yok bazı arkadaşlarım olsun kötü görünüyor diyor kimsenin keyfi için yaşayamam ben memnunum
Almadığımız değilde geciktirdiğimiz olmuştur. Biraz daha rahat davranıp bir kaç gün üşendiğimiz. Ama insanın kendi rahatı ve hijyenini düşündüğünde almamazlık yapacağını sanmam.
Ben de dahil çoğu erkeğin özel bölgeler hariç diğer yerlerdeki tüyleri çok da umursadığını düşünmüyorum. Yani çoğu erkek kol, bacak, sırt, göğüs gibi yerdeki tüyleri umursamaz.
hep alırım ama bazen erinmeyipte almadığım olmuştur erinirdim bazen almaya tüy olan bölgede görükmemek için ona göre kıyafet giyerdim bazen tüy almayı ertelerdim eringenlik oluyor yani
Başak burcu hijyen takıntılığından mıdır, yoksa benim karakterimle mi alakalı bilemiyorum fakat en sevmediğim şeylerden ilk 2 ye girer. Hayır, böyle bir şey yapmadım.
Erkekler olarakta koltuk altını daima temizlemek zorundayız temizlik şart deriz Ama bide benim yeni uyandığım g.. t kılı var nasıl olsa bakan yok azcık bişey kim kesiyor ki dedim En son doktor arkadan muayene etmek için arkama baktı 1 metre geri çekildi Anal fissür demişti bende kanamam olunca arkaya bakınca utandım doktorun karşısına böyle nasıl çıktım inanılır gibi değil dedim içimden
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sevgilim nasilsa memleketinde diye jr tras etmemistim. Gelmis Haber vermeden. .. opusmekle yetindik iste
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Evet var lazerle kurtuldum derken yine aynı duruma geldi pislikler :(
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Çok nadir vakit sıkıntısı çektiğim zamanlarda 2 hafta ellememişliğim vardır
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bir keresinde vaktim yoktu pantolonu katladığım yerde gözüken tüyleri almıştım sadece😅😂