Epilasyon yapmak başlı başına bir işkence. Ama özellikle bazı bölgeler daha zor oluyor. Senin için hangi bölgen daha zor?
#𝑬𝒅𝒂𝑴𝒆𝒅𝒂 🌸

Sırt bölgesi Allah’ım zaten ben yapmıyorum ama yani neden bilmiyorum sırt bölgesi beni inanılmaz böyle kendimi değişik hissediyorum mesela bikini bölgesi bile bu kadar zor olmuyor ama sırtım yapılırken öyle değişik hislere kapılıyorum ki böyle dudaklarımın ısırmaktan var ya Allah’ım artık yani ölecek gibi oluyorum jdjcjcjjc
tabiki genital nefret ediyorum lazerde hiç bir işime yaramadı jilet desen 2 günde çıkıyor kuaföre gidincede başkasına göstermek hoş olmuyor Hem din derdi bir hanımın diğer hanıma dizi ile göbeği arasında kalan kısmını göstermesi haramdır diye
En çok acı hissettiğim özel bölgeydi ama çok yüksek bir acı değildi, işkence gibi değildi yani. Aşı olmak daha çok acıtıyor bence. Bin epilasyonu bir aşıya tercih ederim haha
Cevap
21Cevap
Selam gadası 🙃
Şükür benim öyle bir derdim olmuyor.
Özel bölgenin acısı o kadar dayanılmaz ki bi şekilde çekiyoruz acısını 😅
Ben epilasyona gittiğim zamanlar özel bölgemede yaptırıyordum ve ruhumu teslim ediyordum resmen öyle acıyordu dayanabiliyordum bir şekilde ama
her yerime acı eşiğim düşük zaten ama işte yapacak bişey yoktur acılara yürüyor korkmuyorum bu konuda 😂
acı hissetmiyorum ben. koltuk altım acıyor ama o da çok değil. benim için işkence olan kısım uzun sürmesi.
Yapması basit ulaşması zor olan tek yer sırt bölgesi ondan dolayı sırt bölgesi diyorum 🥰
Genital bölge. İlk zamanlar çok yandı canım. Sonradan alıştım pek acı vermiyor.
Özel bölge herkes için en zorlu kısımdır muhtemelen
Vajina kısmı. Hem çok acıyor hem de her yerine ulaşamıyorum
Valla heryerime yaptırmam gerek 🤣. Acısına alışkınım dayanıyorum
Özel bölge en zorlayıcı kısım olur herhalde
Özel bölge işkence gibi. Ayda bir ağda yapıyorum ama bitene kadar ecel terleri döküyorum😅 kadın olmak ne kadar zor
ya ben ozel bolgeme yapmak ostiyorum ama cok acirmi sence
Ben tüm vücut yaptırıyorum sadece bıyık bölgesinde canımdan can gidiyor
herkes özel bölge demiş de bence en kolay orası küçük yer zaten 10 dkkda olur biter asıl sıkıntı bacakta al al bitmiyo 🤣
Genital bölge elbette.. Ancak acı eşiğim yüksek olduğu için yüksek ayarda yaptırıyorum atışları.
Herkes özel bölge diyecektir onlara katılıyorum.
Özel bölge elbette :(
Kesinlikle yüz, çok acıyor.
Özel bölge
kesinlikle özel bölge
Yüz çünkü en çok yüzüm acıdı
Özel bölge, lanet bir şey
Herkesin ayni bence ahhdhd
Benim için sıkıntı yok☺️
Özel bölgeye bir de uyluklara, fena acıtıyor.
Kasıklarıma ağda yaparken ölüyorum resmen
popişe zor . tutturmak
Lumea kullanıyorum. Rahat artık
Epilasyon yaptırmadım bilmiyorum
Bikini bölgesi
Özel bölge
Her yer bence işkence
Bal kutuma
Sanane beeeee
@Empatik_adam44 Ulan tüh senin gibi adama sinirlendim ama güldüm sşldmasdiasd
Yorumlar mi siliniyorr
Bilmiyorum uçmuş:)