Güzellik & Bakım Ağdada en acıyan yerin neresi? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Ağdada en acıyan yerin neresi?#EdamedaSesu 🌸 #Sesu Güncellemeler+1 yıl Sapıklar engelleniyor tek tek. Ağdada en acıyan yerin neresi? Cevapla Ağda Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 584 cevap paylaştı. Genital bölgeler veya koltukaltı gibi hassas yerler olabilir 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 353 cevap paylaştı. Ağda yapmadım hiç genelde ben jilet kullandım hep. 0 0 Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Bu biraz acı eşiğine de bağlı bir durum ya da benim gittiğim ağdacı kadının elinden hiç acı hissetmezdim ama artık 5 yıldır kıl, tüy ağda derdim yok. İmkanı olan lazer yaptırsın 0 0 Yorumla
happylol Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 92% +1 yıl Ben genelde kulak ve elmacık kemiği üstüne yaptırıyorum bunu ama hakkaten acıyor. Gözümden yaş geliyor bile, kadınları hiç düşünemiyorum. 0 0 Yorumla
lilithhimsi Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl valla alıştık artık.. ama nedense bacak biraz daha acitiyor 0 0 Yorumla
mngkargo Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl sq teşekkür bilur vacina âm gt meme cildin en hassas neyse ben fazlayım baydırman 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bence cevabın neresi olduğunu biliyorken bu soruyu sormak... 0 5 Yorumla Edameda06 +1 yıl Sanane istediğimi sorarım Yorumla Edameda06 +1 yıl Hep de gizli üye olarak klavye delikanlılığı yaparsınız ya ne hoş jzksjsk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Herne kadar sanal ortam olsa da daha bir hanıma yakışır konuşun, sanane falan çok laubali bir tarz, iyi geceler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle uygun görüyorum, sizden izin almamız gerektiğini bilmiyordum Yorumla Edameda06 +1 yıl 👋🏻👋🏻 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ağda hayatta yapmam her yanlarım yanıyor , kanıyorSadece bıyık alıyorum ağda ile. 1 0 Yorumla
Tircidir Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Havadan sudan espri yaparak önce bende tirciyim ondan biliyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Vajina tabiki soru mu bu da 4 6 Yorumla Aslannn00 +1 yıl Çok mu aciyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Aslannn00 napacan öpeceksin geçecek mi Yorumla Aslannn00 +1 yıl Istersen öperimde ne var yani Yorumla Aslannn00 +1 yıl Eğer acın geçecekse Yorumla İlhann06 +1 yıl dudakları mı yoksa her yeri mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @İlhann06 hemen cevresi en çok acıyan yer Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Genital bölgeler veya koltukaltı gibi hassas yerler olabilir
Ağda yapmadım hiç genelde ben jilet kullandım hep.
Bu biraz acı eşiğine de bağlı bir durum ya da benim gittiğim ağdacı kadının elinden hiç acı hissetmezdim ama artık 5 yıldır kıl, tüy ağda derdim yok. İmkanı olan lazer yaptırsın
Ben genelde kulak ve elmacık kemiği üstüne yaptırıyorum bunu ama hakkaten acıyor. Gözümden yaş geliyor bile, kadınları hiç düşünemiyorum.
valla alıştık artık.. ama nedense bacak biraz daha acitiyor
sq teşekkür bilur vacina âm gt meme cildin en hassas neyse ben fazlayım baydırman
Bence cevabın neresi olduğunu biliyorken bu soruyu sormak...
Sanane istediğimi sorarım
Hep de gizli üye olarak klavye delikanlılığı yaparsınız ya ne hoş jzksjsk
Herne kadar sanal ortam olsa da daha bir hanıma yakışır konuşun, sanane falan çok laubali bir tarz, iyi geceler
Öyle uygun görüyorum, sizden izin almamız gerektiğini bilmiyordum
👋🏻👋🏻
Ağda hayatta yapmam her yanlarım yanıyor , kanıyor
Sadece bıyık alıyorum ağda ile.
Bacaklarım bir de testisler. Bir kere denedim daha tövbe
Havadan sudan espri yaparak önce bende tirciyim ondan biliyorum
Ben dayanamıyorum ki 😂🤭
Acımıyor.. bir iki zaten uyuşuyor
Vajina tabiki soru mu bu da
Çok mu aciyo
@Aslannn00 napacan öpeceksin geçecek mi
Istersen öperimde ne var yani