Erişemediği sırt kısmını falan yaparım sorun yok gerisini de bir zahmet kendi yapsın. Sevgilimin kaşlarını falan da ben alıyorum zevkli oluyor o acı çekerken görmek sanırım çünkü çok narin. :D Ben kendim için yapmam açıkçası. Evlendiğimizde de kapatırım kapıyı kilitlerim odada hallederim. Gerek yok göstere göstere yapmaya.
Alırım neden almıyım bilmedikleri şeymi sanki regl kadar biliyorlar bunumu bilmeyecekler veya anlayışla karşılamayacaklar He sevmez o görüntüyü yanımda durmaz veya gördüğü dkka yanımdan gidebilir. İleride evlendiğimizde her halimizi görücekler nasıl olsa dört dörtlük değiliz sonuçta erkeklerde değil :)
Alırım ya sorun değil çünkü sevgili olacak evreye geldiyse ki yani o beni büyük ihtimal her şekilde görmüştür ben de aynı şekilde onu görmüşümdür yani sorun değil benim için hiçbir zaman böyle şeyler sonuçta insan ihtiyacı o benim yanımda böyle şeyler yapabilir ve onun yanında yaparım yani utanmamak gerekiyor
Bence herkesin kendine göre bir özel alanı olması gerekiyor sevgiliyi bırak evli olsan bile eşimin yanında böyle bir şey yapmam Çünkü gerek yok utandığım da değil gerek olmadığını düşünüyorum
Böyle bir şeye gerek duymam. Kimsenin yanında kıllarımı almak istemem ki ağda ya da epilasyon aleti kullanmadığım için genelde banyoda halletmiş oluyorum zaten.
Site kurallarına göre konuşacak olursak eğer evet, uygunsuz bir içerik değil, yönetim bu paylaşıma müdahale etmez. Ama site kurallarına göre değil de genel ahlak kurallarına göre yaşasak daha iyi bence. Oldukça hassas bir içerik. Hem soru ile alakasız hem mahremiyet kaygısı taşımıyor hem de mide bulandırıcı ne yazık ki. Bu benim düşüncem tabii. Karar elbette sizlerin.