Yüzümde istenmeyen tüyler var ve bunlar çok önce deriden bile çıkıyor ve ordakileri ağdayla almaya kalktığımda (bugün olduğu gibi) yara oluyor. İp ve cımbızla da alamam çünkü bu ikisinin tüyleri kalınlaştırdığını duydum.
Sadece merak ediyorum, bir kızın yüzünde bu tip tüyler olması aşırı mı itici? Hani mesela bıyık kaş ortası vs. alınabiliyor ama dediğim gibi yüzün çok hassas bölgeleri var ve oradan da çıkınca alınması çok zor ve tehlikeli olabiliyor.
Bu çok mu itici?
Not: Lütfen dalga geçmeyin bu komik bir durum değil.
Sadece merak ediyorum, bir kızın yüzünde bu tip tüyler olması aşırı mı itici? Hani mesela bıyık kaş ortası vs. alınabiliyor ama dediğim gibi yüzün çok hassas bölgeleri var ve oradan da çıkınca alınması çok zor ve tehlikeli olabiliyor.
Bu çok mu itici?
Not: Lütfen dalga geçmeyin bu komik bir durum değil.
Güncellemeler
+1 yıl
*çok önce demişim çok ince olacak.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Lazer epilasyon ile alabilirsiniz. Cok itici olmasada dikkat çekebilir. Diger bölgelerindede mi fazla çıkıyor
Lazer epilasyon da tüyleri kalınlaştırdığını duydum ayrıca beyaz tenlerde iz bırakabiliyormuş beyaz tenliyim bende. Çok dikkat çeker mi bilmiyorum, erkeksi tüy değiller ancak yani güneş filan vurdu mu görünür bence
Detaylı bir şekilde araştırma yapabilirsin. Hangisinin daha iyi olduguyla ilgili. Beyaz tenli olduğundan dolayi ufacık bir şey de teninde belli olabilir. Normalde kıllarını ne ile alıyorsun
Ağda bandı. Fakat dediğim gibi, göz çevremin hemen altında ve çok ince orası. Ya morarıyor ya soyuluyor
Yeni mi olmaya basladi daha once var miydi
Ne zaman ağda yapsam o ince narin kısımlar acıyo yara oluyo bıktım artık almak istemiyorum cidden 😔
O zaman biraz dinlensin vücudun 😊
Biliyorum ancak bu konuda kötü hatıralarım var ve doğrusu artık yüzünde ufacık bi istenmeyen tüy bile olmasını istemiyorum 😞
Yine de sağlığım için yapmak zorundayım 😣
Nasıl kötü hatıran var ki. Vaktin var mı takip edebilir misin
Özel mesaj hakkım yok takip atarım ama
Aldıktan sonra hemen sudocrem sür yara olmayacaktır. Veya herhangi bir yara kremi
Alırken deri soyulur gibi oldu. Çok önce orası
*ince
Cımbızla al çiçeğim. İmkanın varsa kuaföre git istersen. Pembe ağdayla acıtmadan alıyorlar
Cımbız falan olmaz cidden. Fazlalar ve minicikler. Ağda bile bazen alamıyor ya da işte alınca soyuyor 😔 resmen bi saat ağladım yara oldu.
Geçmiş olsun çok
Teşekkür ederim 😔
Normal, olabilir yani. Yadırgayacak bir şey yok.
Yüzün çok hassas bölgeleri nere ki?
Göz çevremin altı. Göz etrafı vs.
Şimdilik göz altımda yok ama artar mı tüyler bilemiyorum. Umarım artmaz, doktora gidicem zaten bı hastalığım olup olmadığına bakıcam.
Kız orada tüy olsa nolacak kim bakıyor sanki oraya
Bilemiyorum görünüyor olduklarını düşünüyorum moralim bozukuyo zamanında tüy yönünden çok darbe yemiş birisiyim (ilkokul-orta okul olsun eski sevgilim dalga geçerdi travesti diye bu yüzden aşırı kafaya takıyorum galiba 😔)
Değil bence
Genetik muhtemelen
Çok sağol bende neden olduğunu merak ediyordum iyi ki söyledin...😒