Güzellik & Bakım Tüm vücut epilasyonun fiyatı ne kadara olur ortalama? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Tüm vücut epilasyon ne kadar tutar ve tüyler ne kadar sürede tamamen biter? Güncellemeler+1 yıl Sevdigin icin deger ama kendisi yapmasi daha dogru? Tüm vücut epilasyonun fiyatı ne kadara olur ortalama? Cevapla Fiyat Soruları Vücut Soruları Tüy Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl 5.000 falan tutar bence. Yıllar önce 1.500- 2.000 gibi bir fiyattı genel olarak. 0 0 Yorumla
YLVKZ Takip Et Bilge Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl senin kıl yapına göre değişir 8 ayla 1,5 sene arasında değişir. 0 0 Yorumla
vartolu21 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Bulunduğunuz ile gore değişebilir. Bildiğim kadarıyla ortalama 2000 3000 arasinda bir fiyatı var 0 0 Yorumla
evliyisss Takip Et Xper 5 Yaş: 46 +1 yıl 2500 ödedim :) biri için :) 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Kendin için degilse değmez 🥺 Yorumla evliyisss +1 yıl ben erkeğim. dikkatini çektiyse :) Yorumla Soran +1 yıl Tamamda o manada demdim o parayı "kendindinden başkasına harcamaya değmez" desem anlarsin heralde Yorumla evliyisss +1 yıl sevdiğin için de mi Yorumla evliyisss +1 yıl neden güncellemeden yazıyorsun. direk bana yazsana Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
5.000 falan tutar bence. Yıllar önce 1.500- 2.000 gibi bir fiyattı genel olarak.
senin kıl yapına göre değişir 8 ayla 1,5 sene arasında değişir.
Bulunduğunuz ile gore değişebilir. Bildiğim kadarıyla ortalama 2000 3000 arasinda bir fiyatı var
2500 ödedim :) biri için :)
Kendin için degilse değmez 🥺
ben erkeğim. dikkatini çektiyse :)
Tamamda o manada demdim o parayı "kendindinden başkasına harcamaya değmez" desem anlarsin heralde
sevdiğin için de mi
neden güncellemeden yazıyorsun. direk bana yazsana
Seans olarak değişir