Evde kendim makat bölgesindeki kılları nasıl temizlerim? Kuaföre gitsem alır mi ve neyle alır? Delik etrafında da çok fazla çıkıyor o yüzden ulaşamıyorum.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ağdayla alıyor ve parasını verirsen alıyor tabii ki. Evde de çömelerek jiletle vs alabilirsin ama ağdayla kendi kendine zor olur
Ne kadar igrenc meslekler varmış ya 😬
@Kenank07 teşekkür ederim. Aslında doğuştan hormon bozuklulugum var bu sebeble bende çok sık çıkıyor çıktıkça bende izin vermeyip almaya çalışıyorum. Ama o kısımda hep birikiyor alamıyorum bir turlu inşallah bir zaman sonra lazer epilasyon düşünüyorum başka çaremde yok zaten. şu an için kuaföre gidip söyleyeceğim artik nasıl alırsa belki cimbizla falan da alabilir ama oda çok sık çıkarttığı için sürekli sürekli kuaföre gidemem o kadar vaktim yok bu nedenle sordum burada
Size yazmıştım kusura bakmayın tekrardan teşekkür ederim :)
Cımbızla uğraşamaz kimse senin totonla ablam :) Ağdayla 30 saniyede alıyor.
Yani oda var hemde , en iyisi ağda
Ben alırken götümü kestim iki saat kanadı jilet tavsiye etmem
@müşavir35 bende korkuyorum jiletten zaten kendi kendimede asla beceremem kuaför yollarından başka bir çarem yok. Zaten jilet bir iki güne kalmaz hemen geri çıkartır onunla uğraşamam
Haklısın şekerim ben de ağda yapacağım bundan sonra
@müşavir35 en iyisi ama benim gibi hormon bozukluğu falan yoksa lazer epilasyon yaptırmanızı tavsiye ederim. Bende hormon bozukluğu olduğu için tekrar çıkar diye korkuyorum yaptıramıyorum
Yazar mısın bana bişey sormak istiyorum
Eldivenle al. Bu arada sakın jiletle deneme yoksa kılların kestiğin yerden daha kalın bir şekilde çıkar ve batık yapar.
Bu yöntemi yapan çok kadın var hatta çok kolay diyorlar ama onlar pratik ben beceremem büyük ihtimalle. En fazla kuaför de agdayla aldiririm belki ilerleyen zamanlarda eldiven yontemini kullanırım
Sen bilirsin.
Ora sıkıntı ya🤦♀️😂
Yapabilecek bir şeyim yok
Çok basit 3 bıçaklı traş bıçagı kullan
Traş köpüğünü sür ayakta arasını bir elinle ayır diğer elinle traş et merak etme kesmez tenini 3 bıçaklı traş bıcağı
Kilom var benim ama ulaşamam ki... Birde net göremem zaten
ağda yap tatlım yapıştır çek, hepsi bu.
Alır ağdayla
Alabiliyorsa alsın nasil olucak bende bilmiyorum
Onlar zaten işinin uzmanı. O yüzden çekinmeyin hiç
Anlıyorum. Genelde hep kendim bu zamana kadar her yerimi aldığım için fazla alışık değilim ama başka da bir çarem yok. Mecbur gideceğim artik
Utanılcak hiçbir durumunuz yok o yüzden hiç çekinmeyin giderken
Tesekkur ederim sagolun yani kuaförün de isi bu sonuçta o dukkani açıyorsa bunları da yapması gerekiyor. Kas , bıyık alıp sac kesip boyamak için sadece kuaför olunmaz. Her türlü kişisel bakımın yapılması gerekiyor. Bu sebeble mecbur kaldığım için bende artik utansamda sikilsamda gideceğim
Eee yani işleri bu sonuçta
Doğru evet
traş makinasıyla al
Kuaföre git alsın
Kıçınızda kıl çıkıyor mu
Kuafor aliyor
Hepsi alıyor mu bilmiyorum ama en başta soracağım
yaşın kaç çokmu cikiyo
ne bilek
Bilmedigin soruya niye cevap yazıyorsun o zaman
ben alim istersen
Yakın zamanda evleniyorum o yüzden sordum soruyu eşime bile aldirtmam 😂😂