İs yerine gelen adam malzeme almak icin geliyor?

Malzeme almaya gelen adamdan hoslaniyorum hala onu çok kiskaniyorum benim numarami istedi arkadasimdan konuştuk dediki yalnizligimi seviyorum yalnizligimla arama kimse girmesin istemem birazcik dedi ben ondan hoslandigimi soyledim oda yüz yüze konusalim kahve içelim dedi bana ben perşembe izinli oda pazar ben aksam cikmiycagimi söyledim oda işinin olduğunu mesaiye kalacağını söyledi bende baktım boyle kısa kısa yazdı neyse carsamba oldu yazdım iste bulusackmiyiz diye mesai olacağını söyledi bana eğer erken çıkmaya çalışırsam buluşuruz dedi bende tamam ayarlarsin buluşuruz dedim sonra bana net ol oylama beni dedim sen bana net ol diyosun ama sende bir netlik göremiyorum dedim ona mesajlarinda tutrasizlik var istemiyorsan ilerletmeyelim dedim oda mesaja cevap vermedi ben perşembe izinliyken zaten sürekli geliyor is yerine beni is arakadasima şikayet etti oysa is arkadaşım onu bilmiyordu kız iste bak nur bana yazıyor ben mesajları sizin patronunuza göstericem onu şikayet edicem mesajlarida ona göstericem o kızı isten çıkartsın diye ama gidip söylemedi beni ben kotu bi şey soyledigimi düşünmüyorum neden boyle yaptı anlamadim bile ve kaç gündür bana bakıyor gözlerimin içine kadar mecburen is için ilgileniyorum onunla konuşmak zorundayım arkadasimda sana olan bakislari farkli diyo seni seviyor bende inanmıyorum dedim beni şikayet eden adammi yani beni seviyor ama öyle bakiyoki bana anlamıyorum
İs yerine gelen adam malzeme almak icin geliyor?