Güzellik & Bakım Hediyemiz var: Yaz boyunca pürüzsüz ve bakımlı bir cilt için hangisi hep yanında olmalı? (Sayfa 5) Remove Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 335 Hediyemiz var: Yaz boyunca pürüzsüz ve bakımlı bir cilt için hangisi hep yanında olmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 38 kişi beğendi
sadecebuhesap Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 38% +1 yıl Ağda kalemi ve ağda bantları harika 0 1 Yorumla BuzHanım +1 yıl Kesinlikle katılıyorum. Yorumla
celia22 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 33% +1 yıl Remove maskeleri gerçekten çok güzel 0 1 Yorumla BuzHanım +1 yıl Bacak maskesi çok pratik :) Yorumla
Pelinsu977 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 86% +1 yıl pürüsüz ciltleri kim sevmez ki? 0 1 Yorumla BuzHanım +1 yıl Kesinlikle Yorumla
Candanbirkız Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 93% +1 yıl Remove bernim favorim daima! 0 1 Yorumla BuzHanım +1 yıl Benimde favorim remove Yorumla
DoğrulukCadısı Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl İlk defa burada gördüm denicem. 0 1 Yorumla BuzHanım +1 yıl Mutlaka denemelisiniz. Yorumla
kizinbiriistebu Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Çok güzel tanıtım olmuş. 😊💐 0 1 Yorumla BuzHanım +1 yıl Denemenizi tavsiye ederim :) Yorumla
jess97_ Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 60% +1 yıl Tabi ki sir ağda bantları 0 1 Yorumla BuzHanım +1 yıl Harika ürünler :) Yorumla
Oğlakburcuyum Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Yaz deyince güneş kremi tabii ki 0 1 Yorumla BuzHanım +1 yıl Bence de Yorumla
aybukesen Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 95% +1 yıl Hiç denemedim ama ilk fırsatta denemek istiyorum 0 1 Yorumla BuzHanım +1 yıl Mutlaka denemelisin Yorumla
sonsigaramsın06 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 31% +1 yıl remove tavsiyem😍🥺🌸🌸🌸 0 1 Yorumla BuzHanım +1 yıl Ürünleri harika Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Denemedim ama hepsi aynı gibi sanki 0 0 Yorumla
kezbankaradeniz Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 86% +1 yıl cok iyi cok cok coooook iyi harika cidden muah 0 0 Yorumla
DefneÖzkaya Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Teşekkür ederiz bilgilendirici bir bence olmuş 0 0 Yorumla
FeryalGundogdu Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 62% +1 yıl I like that Remove it Remove it! :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sir ağda tabletleri tabi ki :) 1 1 Yorumla BuzHanım +1 yıl Size katılıyorum Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Teşekkürler 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Güzel bir bence olmuş teşekkür ediyoruz
Ağda kalemi ve ağda bantları harika
Kesinlikle katılıyorum.
Remove maskeleri gerçekten çok güzel
Bacak maskesi çok pratik :)
pürüsüz ciltleri kim sevmez ki?
Kesinlikle
Teşekkürle çok çiçek olmuş her yazin
Güneş kremi ve bakım kremleri
Remove bernim favorim daima!