Güzellik & Bakım Hediyemiz var: Yaz boyunca pürüzsüz ve bakımlı bir cilt için hangisi hep yanında olmalı? (Sayfa 4) Remove Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 335 Hediyemiz var: Yaz boyunca pürüzsüz ve bakımlı bir cilt için hangisi hep yanında olmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 38 kişi beğendi
iakkul Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Her konuda imdadıma yetişen remove iyiki var @Remove hep yanımda 0 0 Yorumla
MaviTüzün Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl İlk kez burada görüyorum, bacak maskelerini mutlaka deneyeceğim. 0 0 Yorumla
Hatice5656p Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl #RemoveHepYanında bütün serileri çok güzel severek kullandığım marka kesinlikle 👍👍👍👼👼🙏🙏🙏😍😍 0 0 Yorumla
Madam__ Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Remove bacak maskeleri harika 🥰🥰🥰 kesinlikle kullanılmamalıdır 0 0 Yorumla
senalady Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Nemlendiricileri hoşuma gitmişti diğer ürünlerini deneyecegim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl bu konuda ama romeve ile bu iş artık çok daha kolay gibi 0 1 Yorumla BuzHanım +1 yıl Çok hemde Yorumla
Denizinmercani Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 68% +1 yıl Ağdasını çok ovuyorlar denicem mutlaka 1 2 Yorumla xKimMiyimx +1 yıl Kesinlikle denemelisin :) cilt tipine uygun olanı seç lütfen :) Yorumla BuzHanım +1 yıl Mutlaka denemelisin. Çok memnun kalacağından eminim :) Yorumla
justSu Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl Ağda konusunda iyi bir bant 1 2 Yorumla xKimMiyimx +1 yıl Maskelerini de mutlaka denemelisiniz👌😊 Yorumla BuzHanım +1 yıl Mükemmel :) Yorumla
polenk Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 54% +1 yıl keşke üşengeç biri olmasaydım ama maalesef😔 1 1 Yorumla xKimMiyimx +1 yıl Aslında oldukça pratik bir ürün 👌 az zaman çok iş Yorumla
Esraxdd Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Ağda konusunda mükemmel bir bant 1 1 Yorumla BuzHanım +1 yıl Bence de öyle. Yorumla
perimsibetus Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 65% +1 yıl Yaz boyu sir ağda bantları #RemoveHepYanında 1 1 Yorumla BuzHanım +1 yıl Hayat kurtarıyor resmen :) Yorumla
Gizlibiruye22 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl En sevdiğim hep tercih ettiğim markadır iyi ki ❤️ 1 1 Yorumla BuzHanım +1 yıl Kesinlikle <3 Yorumla
Nazlı_Kor06 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 83% +1 yıl Pürüzsüz bir cilt için çok uygun olmuş 👍 1 0 Yorumla
Errorla_mücadele Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Hiç denemedim. Olsa da denesek. 1 0 Yorumla
Limerencia Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 44% +1 yıl Güzel bir ürüne benziyor alıp denicem 1 1 Yorumla BuzHanım +1 yıl Çok güzel ürünler Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Valla yapıştır ağdayı bitir işi ben öyle yapıyorum 😂😂 1 1 Yorumla xKimMiyimx +1 yıl Pratik 😂👌 Yorumla
tükenmiskelebek Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl Remove bacak maskeleri ve gûneş kremleri 🌾 1 0 Yorumla
suumisali_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Pürüzsüz bir cilt herkesin hakkı 1 1 Yorumla BuzHanım +1 yıl Kesinlikle doğru dediniz :) Yorumla
asena663 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 33% +1 yıl Bacak maskelerini beğendim güzel 😊 1 1 Yorumla BuzHanım +1 yıl Mükemmel Yorumla
Ayten48 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Özel ağda kalemi mükemmel bir harika 1 1 Yorumla BuzHanım +1 yıl Bende bayıldımmm Yorumla
biirayparcasiiii Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 74% +1 yıl Deneme şansım hiç olmadı bu ürünü 0 0 Yorumla
yavruceylan_ Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 79% +1 yıl Cildimin pürüzsüz olmasına bayılıyorum. 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Her konuda imdadıma yetişen remove iyiki var @Remove hep yanımda
İlk kez burada görüyorum, bacak maskelerini mutlaka deneyeceğim.
#RemoveHepYanında bütün serileri çok güzel severek kullandığım marka kesinlikle 👍👍👍👼👼🙏🙏🙏😍😍
Remove bacak maskeleri harika 🥰🥰🥰 kesinlikle kullanılmamalıdır
Nemlendiricileri hoşuma gitmişti diğer ürünlerini deneyecegim
Bilgler için teşekkürler
Belki gshsshhs lazım olur
Kullandığım bir marka memnunum 🙂
bu konuda ama romeve ile bu iş artık çok daha kolay gibi
Çok hemde
Ağdasını çok ovuyorlar denicem mutlaka
Kesinlikle denemelisin :) cilt tipine uygun olanı seç lütfen :)
Mutlaka denemelisin. Çok memnun kalacağından eminim :)
Ağda konusunda iyi bir bant
Maskelerini de mutlaka denemelisiniz👌😊
Mükemmel :)
keşke üşengeç biri olmasaydım ama maalesef😔
Aslında oldukça pratik bir ürün 👌 az zaman çok iş
Güzel bir yazı olmuş beğendim
Ağda konusunda mükemmel bir bant
Bence de öyle.
Yaz boyu sir ağda bantları #RemoveHepYanında
Hayat kurtarıyor resmen :)
En sevdiğim hep tercih ettiğim markadır iyi ki ❤️
Kesinlikle <3