Güzellik & Bakım Kollar ağda ile alınır mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Alan var mı? Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kollar ağda ile alınır mı? Cevapla Ağda Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Wohey Wohey bu ne yaw, bunu anız, takma metoduyla, deneyin artık tohumlar fidana fidanlar ağaca ağaçlarda ormana dönmüş burada 0 0 Yorumla
perla23 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl kim alınmaz demiş anlamadım sen almak istiyorsan al. ağrı eşiğim yuksek değildir. ve kol en az acıyan yer. al yani hemen de çıkmıyor zaten. 0 0 Yorumla
Mesmerize_Me Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Alınır ama ağrı eşiğin yüksekse. Epilasyon daha mantıklı değil miki. 0 0 Yorumla
Merhabaearthlings Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 95% +1 yıl Hayatın gerçekleri eşittir görsel buradaki kızları bir ay ıssız adaya atsan aynı böyle olacaklar 😄 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Alınır tabii ki tüy dökücü de gayet iyi oluyor yumuşacık ☺ ama ağdaya göre daha erken çıkıyor tabii 0 0 Yorumla
alperyen Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl resimdeki abla kolların çok doğal böyle kalsın ben çok beğendim 0 0 Yorumla
vesilecallipinar Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Alınır zaten kol için en uygunu lazer ya da ağda tüy dökücü jilet epilasyon no ❌ 0 0 Yorumla
maviyolculuklar Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Alınır hem de mükemmel olur. Hatta tüy azaltıcı ağda ile alınırsa çok daha iyi sonuçlar verir 0 0 Yorumla
Ummtşşş Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Kolumda tüy yok olsaydı lazer düşünürdüm 2 2 Yorumla damnparanoia +1 yıl Çok şanslısın kıymetini bil arkadaşım Yorumla Ummtşşş +1 yıl 😊🙏🙏🙏 Yorumla
Volkan0738 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Lan kızda benden çok kıl var kıskandım 🤣 0 0 Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% +1 yıl Bu abi kim ya , kadına kıl harbi yakışmıyor 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl alınır ben alıyorum sir ağda ile 0 0 Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Düzgün alamamış gardını, ilk yumrukta bayıltırlar 0 0 Yorumla
_Yağmurs_ Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 71% +1 yıl Alınır. 2 1 Yorumla Pumpik +1 yıl Profildeki hatun sensen sana bir bmw hediye edicem Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Wohey Wohey bu ne yaw, bunu anız, takma metoduyla, deneyin artık tohumlar fidana fidanlar ağaca ağaçlarda ormana dönmüş burada
kim alınmaz demiş anlamadım sen almak istiyorsan al. ağrı eşiğim yuksek değildir. ve kol en az acıyan yer. al yani hemen de çıkmıyor zaten.
Alınır ama ağrı eşiğin yüksekse. Epilasyon daha mantıklı değil miki.
Hayatın gerçekleri eşittir görsel buradaki kızları bir ay ıssız adaya atsan aynı böyle olacaklar 😄
Alınır tabii ki tüy dökücü de gayet iyi oluyor yumuşacık ☺ ama ağdaya göre daha erken çıkıyor tabii
resimdeki abla kolların çok doğal böyle kalsın ben çok beğendim
Alınır zaten kol için en uygunu lazer ya da ağda tüy dökücü jilet epilasyon no ❌
Alınır hem de mükemmel olur. Hatta tüy azaltıcı ağda ile alınırsa çok daha iyi sonuçlar verir
Kolumda tüy yok olsaydı lazer düşünürdüm
Çok şanslısın kıymetini bil arkadaşım
😊🙏🙏🙏
Alınır neden alınmasın
Lan kızda benden çok kıl var kıskandım 🤣
Bu abi kim ya , kadına kıl harbi yakışmıyor
alınır ben alıyorum sir ağda ile
Epilasyonu tek geçerim 🤞
Alınır
Düzgün alamamış gardını, ilk yumrukta bayıltırlar
Resimdeki kol lazerle alınaiblir
ya neyle alacağuduk 😂😂😂😂