Yeme & İçme Soğan dolması nasıl yapılır? selinbozkr Takip Et Yoda Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Şimdi soğan dolması yapicam eminim cok guzeldir en guzel tarif hangisi bikem var mı? Güncellemeler1 yıl Bilen kajsjshdh heyecandan yanlış yazmışım Soğan dolması nasıl yapılır? Cevapla Nasıl Yapılır Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
bitmissincerewn Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl tiktokta baya var ve hepsi ayni aslinda sogani haslayip soyuyosun ic harcini koyup bir tur daha haslayip firinda ustunu kizartiyosun 0 1 Yorumla selinbozkr 1 yıl Yaptınız mı siz üzerine tereyağı koyan var koyulur mu fırına atarken güzel olur mu bozar mı bilemedim Yorumla
nisanlıyım6368 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Sumaklı olan tarif bul onu yap çok güzel olur 0 6 Yorumla nisanlıyım6368 1 yıl www.google.com/.../ Yorumla selinbozkr 1 yıl Siz nerelisiniz ayy teşekkür ederim Yorumla nisanlıyım6368 1 yıl Ne demek rica ederim Aksaraylıyım ama Urfa Siverek'te kalıyorum çok güzel yemekler var Yorumla selinbozkr 1 yıl Heee süper damak tadı uygun demi bir urfali ya acida katarım ben Yorumla nisanlıyım6368 1 yıl Aynen çok güzel olur ya keşke yanında olsaydım ben de yerdim Yorumla nisanlıyım6368 1 yıl Canım çektş Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
tiktokta baya var ve hepsi ayni aslinda sogani haslayip soyuyosun ic harcini koyup bir tur daha haslayip firinda ustunu kizartiyosun
Yaptınız mı siz üzerine tereyağı koyan var koyulur mu fırına atarken güzel olur mu bozar mı bilemedim
Sumaklı olan tarif bul onu yap çok güzel olur
www.google.com/.../
Siz nerelisiniz ayy teşekkür ederim
Ne demek rica ederim Aksaraylıyım ama Urfa Siverek'te kalıyorum çok güzel yemekler var
Heee süper damak tadı uygun demi bir urfali ya acida katarım ben
Aynen çok güzel olur ya keşke yanında olsaydım ben de yerdim
Canım çektş