Yeme & İçme Ağlayan kek sever misiniz? BigadanMine Takip Et Xper 5 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor 😀😁 Güncellemeler1 yıl Tadına baktınız sanki ayol😁 Ağlayan kek sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. gülen kek severim ben 0 0 Yorumla
Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Severim evet.Tadı önemli boş ver yorumları sen afiyet olsun🌸 1 2 Yorumla BigadanMine 1 yıl teşekkür girl Biscolatagirl 1 yıl Rica ederim @bigadanmine
jRobiN Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Gen bu tür uydurulmuş tatlıları seviyorum. Kreması sütü bol olan tatlılar favorim. 1 1 Yorumla jRobiN 1 yıl Ben* Yorumla
Paşazade02 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Gülen kek seviyoruz mümkünse kahkaha atan olsa daha makbule geçer 0 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl ay canim cekti eline saglik 1 1 Yorumla BigadanMine 1 yıl Afiyet olsun tşk😁 Yorumla
Coolerkek34 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 1 yıl Eline sağlık canım çekti 🤪 1 1 Yorumla BigadanMine 1 yıl Afiyet Yorumla
sahipsizbiri Takip Et Xper 4 Yaş: 43 , eic 70% 1 yıl İlk defa görüyorum tadı nasıl bu ağlayan kekin 0 5 Yorumla BigadanMine 1 yıl Mis Yorumla sahipsizbiri 1 yıl Afiyet olsun o zaman 😊 Yorumla sahipsizbiri 1 yıl Belki bir gün yemek nasip olur Yorumla BigadanMine 1 yıl Belki Yorumla sahipsizbiri 1 yıl Nasip kısmet teşekkür ederim 😊 Yorumla
ZEYNEP1ZMZ Takip Et Xper 4 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl ülkemin keki bile ağlıyor 0 1 Yorumla BigadanMine 1 yıl 🤣 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Ağlamaktan perişan olmuş knk bu ama 1 7 Yorumla BigadanMine 1 yıl 🙂 Yorumla myd1oez 1 yıl Sulu kek 😂 Yorumla BigadanMine 1 yıl Koyu oldu sosu o uüzfdn şantiyi karıştırdı. Siyah beyaz işte Yorumla myd1oez 1 yıl Kekin gözyaşları beyaz olanlar mı şimdi Yorumla BigadanMine 1 yıl 🙄😒üf Yorumla BigadanMine 1 yıl Renkli Yorumla myd1oez 1 yıl Şair burada ne anlatmak istemiş 😂 Yorumla
severobeni Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Artık sevmiyorum😄 0 1 Yorumla BigadanMine 1 yıl Kız ya Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 48 1 yıl Tadına bakmak lazım 0 2 Yorumla BigadanMine 1 yıl Bal Yorumla mceviz 1 yıl O zaman severim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
gülen kek severim ben
Severim evet.
Tadı önemli boş ver yorumları sen afiyet olsun🌸
teşekkür girl
Rica ederim @bigadanmine
Gen bu tür uydurulmuş tatlıları seviyorum. Kreması sütü bol olan tatlılar favorim.
Ben*
Gülen kek seviyoruz mümkünse kahkaha atan olsa daha makbule geçer
ay canim cekti eline saglik
Afiyet olsun tşk😁
Çok severim bigalı hatunun
Eline sağlık canım çekti 🤪
Afiyet
İlk defa görüyorum tadı nasıl bu ağlayan kekin
Mis
Afiyet olsun o zaman 😊
Belki bir gün yemek nasip olur
Belki