Az önce doğranmış tavukların içine
Yoğurt
Köri
Sarımsak tozu
Acı biber
Kekik
Atarak karıştırdım şöyle bir şey yaptım umarım güzel olur geçenlerde de tavuk köfte yapmıştım kıymadan ümidi kesince :D

Az önce doğranmış tavukların içine
Yoğurt
Köri
Sarımsak tozu
Acı biber
Kekik
Atarak karıştırdım şöyle bir şey yaptım umarım güzel olur geçenlerde de tavuk köfte yapmıştım kıymadan ümidi kesince :D

kajun yoğurt ve zeytin yağı 2 gün buzlukta dinlendiriyorum çatalla deliyorum eti sonra buzluktan çıkarıp dışındaki sosu yıkıyorum ızgarada güzel oluyor
Cevap
2Cevap
Tavuk etini severim de çok egzantirik tarif denemiyorjm
Afetim niye kıyma makinesi aldın ki 😂
Aa ben evde robotta güzel çekiyorum , çekmediklerini yeni öğrendim🤔
Paramızla rezil mi olacağız diye gaza geldim şak kıyma makinesi sipariş ettim ertesi gün geldi kullandım birkaç ker sonra şöyle bir ürün buldum bunu sipariş ettim diğerini iade edeceğim şimdi
www.hepsiburada.com/tigrecook-instantchopper-2-3-litre-buyuk-cam-hazneli-ve-celik-hazneli-et-kiyma-makinesi-sebze-rondo-dograyici-pm-HBC00006TGFN5
Kullandıysan geri almazlar ki 🤔
Amazona sadık biri 🤔
Ooo gidiyorum bende üye olmaya 😂
eline saglik, tavugu yogurtla marine etmeyi sevmiyorum ozellikle firinda yapinca yogurt sanki yaniyor gibi geliyor nedense. yogurt suyu kullanıyorum o yuzden, masterchef somer sef soylemisti yogurt suyu, ayran veya kefirle marine edilebilecegini
Lezzetli olur. Ben de aynı baharatları kullanıyorum
En sevdiğim etlerden biridir kendisi. Sonrada kırmızı et gelir
Tavuk etini pek sevmem, paylaştığın tarif ve görüntü lezzetli görünüyor. Elinize sağlık.
Seviyorum ve deniyorum
Olmaz bana ait tarifler
Sjskakak
Severim şu sıralar iştahım da açık ki
Tavuk bayılırım
Severim
seviyorum ama çok pişmiş olması gerekiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?