Yeme & İçme Erkekler yemek yapabilen kadınlardan etkilenir mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor ? Güncellemeler1 yıl Djkwlxlelr cümlenin saçmalığı şimdi fark ettim çok takmayin Erkekler yemek yapabilen kadınlardan etkilenir mi? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. hayır etkilenmem ben 1 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl 😅😅ben erkek yemek yapmasından etkilensem olmaz mı 🤣🤣 1 2 Yorumla Soran 1 yıl 🤣olurr Yorumla Yamaal 1 yıl 🤣🤣🤣😃😃 Yorumla
Pesimizm Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% 1 yıl Evet sonra da “teşekkürler hayatım eline sağlık” deyip elini öperim eşimin. 1 0 Yorumla
İZMİRLİ_LAZ Takip Et Yoda Yaş: 33 1 yıl etkilenir dışarıdan yemekse sevgi ile yapılan yemekler her zaman çok güzel olur 1 1 Yorumla İZMİRLİ_LAZ 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
curlyboyyy Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Yumurta kirabilen kadın bile beni etkiler 2 4 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl bi yokluktaysan artık mdskwwlspwl Yorumla curlyboyyy 1 yıl Çaba sarf ediyor yokluk mu bu sksmsk Yorumla Soran 1 yıl Ay ben yanlış anladım pardon Yorumla curlyboyyy 1 yıl Önemli değil dkskks Yorumla
ulanbaslaqrımMK Takip Et Xper 4 Yaş: 23 1 yıl Üff ne etkilenecek ya hepsi yalan dolan beceriksiz kadınlar bas tacı hep 1 0 Yorumla
Che0721 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 1 yıl Bu zaten görevi değil mi ya 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Degil Yorumla Che0721 1 yıl Tamam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
hayır etkilenmem ben
😅😅ben erkek yemek yapmasından etkilensem olmaz mı 🤣🤣
🤣olurr
🤣🤣🤣😃😃
Evet sonra da “teşekkürler hayatım eline sağlık” deyip elini öperim eşimin.
etkilenir dışarıdan yemekse sevgi ile yapılan yemekler her zaman çok güzel olur
Teşekkür ederim
Neden erkekler etkilenmesi gereken varlıklar mi
Yumurta kirabilen kadın bile beni etkiler
Nasıl bi yokluktaysan artık mdskwwlspwl
Çaba sarf ediyor yokluk mu bu sksmsk
Ay ben yanlış anladım pardon
Önemli değil dkskks
Üff ne etkilenecek ya hepsi yalan dolan beceriksiz kadınlar bas tacı hep
Etkilenirler herhalde
Kadının maharetlisi tercih edilir
Yemek yapabilen tercih edilir