Yeme & İçme Dondurulmuş meyveler lezzetli mi? uykusuz0000 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Çilek, böğürtlen vb. Satılan donmuş meyveler lezzetli midir? Herhangi bir tatlı yapımında alıp kullanmayı düşünüyorum da Güncellemeler1 yıl Deneyenler yazsın Dondurulmuş meyveler lezzetli mi? Cevapla Satış Soruları Çil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Fofenkman Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl File marketin ürünlerini denemiştim. Çok iyiydi. 1 2 Yorumla uykusuz0000 1 yıl Teşekkürler Yorumla Fofenkman 1 yıl Rica ederim. Afiyet olsun Yorumla
Uzaktaki_Anılar Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Bir ara pasta yapımı için marketten almıştım mevsiminde olmayan meyveler.. gerçi kendin yapman daha mantıklı 0 0 Yorumla
acceptline Takip Et Xper 1 Yaş: 30 1 yıl @uykusuz0000 iyi günler, sitede yeniyimde bir soru sordum kaldırıldı. İlk seni görüp yazdım, tek kelime bişey soracağımda mesaj atamadım xper mi ne yetmiyormuş. Rica etsem mesaj atabilir misin burdaysan 0 2 Yorumla uykusuz0000 1 yıl Anlayamadım Yorumla acceptline 1 yıl Mesaj atar misin Yorumla
1234567yemezler Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Parfe yapicaksan çok güzel oluyor 0 0 Yorumla
whysosreious Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Dondurulmuş beyin 0 2 Yorumla uykusuz0000 1 yıl Hawali jocuk Yorumla whysosreious 1 yıl Havaya ihtiyacim yok ki Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl dene gör işte 0 4 Yorumla uykusuz0000 1 yıl Pahalı ama işte yaw varsa deneyen ona göre alıcam risk almak istemiyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kilosu kacaki onlarin yahu ya da şöle yapalim se mal dene begenmedim de ben parasini atiyim helali hoş olsun ablama Yorumla uykusuz0000 1 yıl Sjdjsjdj yok ama sağol Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen bilin güzel ablam Yorumla
shinzoabi Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl hayır 0 lezzet 0 2 Yorumla uykusuz0000 1 yıl Ciddi misin ya of Yorumla shinzoabi 1 yıl maalesef Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
File marketin ürünlerini denemiştim. Çok iyiydi.
Teşekkürler
Rica ederim. Afiyet olsun
Bir ara pasta yapımı için marketten almıştım mevsiminde olmayan meyveler.. gerçi kendin yapman daha mantıklı
@uykusuz0000 iyi günler, sitede yeniyimde bir soru sordum kaldırıldı. İlk seni görüp yazdım, tek kelime bişey soracağımda mesaj atamadım xper mi ne yetmiyormuş. Rica etsem mesaj atabilir misin burdaysan
Anlayamadım
Mesaj atar misin
Parfe yapicaksan çok güzel oluyor
Hiç denemedim.
Lezzetli
Teşekkürler
Dondurulmuş beyin
Hawali jocuk
Havaya ihtiyacim yok ki
dene gör işte
Pahalı ama işte yaw varsa deneyen ona göre alıcam risk almak istemiyorum
Kilosu kacaki onlarin yahu ya da şöle yapalim se mal dene begenmedim de ben parasini atiyim helali hoş olsun ablama
Sjdjsjdj yok ama sağol
Sen bilin güzel ablam
hayır 0 lezzet
Ciddi misin ya of
maalesef