Yeme & İçme Kimler meyve yemeyi seviyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Muz mesela son derece lezzetli ve faydalı bir bitki Güncellemeler1 yıl Büyük tatlı bir şey Kimler meyve yemeyi seviyor? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
kıvırcıkk777 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Fesat anlamak istemiyorm bu kadar igrenc olamazsiniz cunku 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl bakarsan öyle görürsün Yorumla
Büşraapue Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Muz kivi ve çilek 0 11 Yorumla Soran 1 yıl Belki milkshake Yorumla Büşraapue 1 yıl 😁😁😁😅 Yorumla Büşraapue 1 yıl Kendim. yaparsam olur Yorumla Soran 1 yıl Aslında bir muzdan daha fazlasına sahibim 😳 Yorumla Büşraapue 1 yıl Nasıl yanii Yorumla Soran 1 yıl Elbette kendin de yapabilirsin 40 dakikaya hazır olur Yorumla Soran 1 yıl Hayal et Yorumla Büşraapue 1 yıl Zor değil. ama smoothie daha çok severim 😁😁 Yorumla Soran 1 yıl Hmmm umarım mutfakta beceriklisindir ya da ben ısmarlıyım istersen😳 Yorumla Büşraapue 1 yıl Gerek yok çok becerikliyimdir elimden her iş gelir Yorumla Soran 1 yıl Kulağa hoş geliyorKeşke hayal ettiğimiz her şey gerçek olsa Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Fesat anlamak istemiyorm bu kadar igrenc olamazsiniz cunku
Nasıl bakarsan öyle görürsün
Muz kivi ve çilek
Belki milkshake
😁😁😁😅
Kendim. yaparsam olur
Aslında bir muzdan daha fazlasına sahibim 😳
Nasıl yanii
Elbette kendin de yapabilirsin 40 dakikaya hazır olur