Yeme & İçme Karnıyarık sever misiniz? Atarlikizzz00 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor En sevdiğim yemek 😋❤️ Güncellemeler1 yıl Süper soru 🥳 Karnıyarık sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 3 ay Evet çok severim yanına salata ve lavaş ekmeği olursa harika olur ❤️ 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. evet severim bende 1 0 Yorumla
Şişkolettaa Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Severim severim de bu sanki pek olmamış gibi 🙄 1 3 Yorumla Atarlikizzz00 1 yıl Teyzem yapmış harikaydı tadı fırında yapılan karnıyarık bu 🥰 Yorumla Şişkolettaa 1 yıl Ellerine sağlık teyzenin sana da afiyet olsun 🌸 Yorumla Atarlikizzz00 1 yıl Teşekkür ederimm 🫠 Yorumla
küçüksoğan Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl severim https://i.giphy.com/12Xc7T3aq6Pfy.webp 1 0 Yorumla
MetinOzgur Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Pirinç pilavı karnı yarık yanina da cacık... Sonra otur beni izle😁😁😁 1 0 Yorumla
byrtar Takip Et Xper 6 Yaş: 70 , eic 97% 1 yıl Bayilirim karnıyarık yemeğine yayında pilav ve vişne suyu ile 1 0 Yorumla
Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Severim fakat salçası aşırı ve iç harcı maydanozsuz asla olmamalı. Buna dikkat ediyorum yaparken ve yediğim zamanda:)Afiyetle🌸 0 0 Yorumla
Yaman525369 Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 97% 1 yıl En çok tercih ettiğim yemek diyebilirim 1 0 Yorumla
OguzhanoN Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Patlıcanla pek aram yoktur. Fakat yoklukta gider. 1 0 Yorumla
Shwkzbiwsn Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Biraz. Arada değişiklik için yiyebilirim 1 0 Yorumla
ayhanhocangeldi Takip Et Yoda Yaş: 54 , eic 100% 1 yıl Yanındapilav ve cacıkta yapacan mı))))) 1 0 Yorumla
winteryawa Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Evet severim ama biz daha farklı yapıyorz 1 0 Yorumla
Mitsuhide Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Patlıcan sevmemmm ama içi yenşr kıyması falan 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Evet çok severim yanına salata ve lavaş ekmeği olursa harika olur ❤️
evet severim bende
Severim severim de bu sanki pek olmamış gibi 🙄
Teyzem yapmış harikaydı tadı fırında yapılan karnıyarık bu 🥰
Ellerine sağlık teyzenin sana da afiyet olsun 🌸
Teşekkür ederimm 🫠
severim https://i.giphy.com/12Xc7T3aq6Pfy.webp
Pirinç pilavı karnı yarık yanina da cacık... Sonra otur beni izle😁😁😁
Bayilirim karnıyarık yemeğine yayında pilav ve vişne suyu ile
Severim fakat salçası aşırı ve iç harcı maydanozsuz asla olmamalı. Buna dikkat ediyorum yaparken ve yediğim zamanda:)
Afiyetle🌸
Bunun karni biraz fazla yarilmis gibi geldi 🫤
Çok severim evet muhteşem.
Sevmem pek ama kıymasını yerim. Ağır oluyor
hayır sevemedim patlıcana yazık oluyor her defasında
En çok tercih ettiğim yemek diyebilirim
Evet karnıyarık severim.
Bayılırım afiyet olsun
Offf en. sewdiklerimden 😋😋
Patlıcanla pek aram yoktur. Fakat yoklukta gider.
Biraz. Arada değişiklik için yiyebilirim
Yanındapilav ve cacıkta yapacan mı)))))
Evet severim ama biz daha farklı yapıyorz
Patlıcan sevmemmm ama içi yenşr kıyması falan
Tavuk pilav en sevdiğim yemek
Evet severim.
bayılırım en en sevdiğim içili köfte
Patlıcsn sevmem
Sevmem
Pizzzaaa
Severim evet
Severim afiyet olsun