Yeme & İçme En son kime sevdiği bir yemeği yaptın? encokbensorarım Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Hastayım demedim kardeşime ellerimle İskender yaptım En son kime sevdiği bir yemeği yaptın? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
minelhubb Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Çocuklarıma pizza yaptım. Gerçi genelde de onların istediği oluyor zaten. 1 7 Yorumla encokbensorarım 1 yıl Çocuklar Menüye yön veriyorlar demek her zaman :D Yorumla minelhubb 1 yıl Aslında yemek düşünmek zorunda kalmıyorum. İyi oluyor. Yorumla encokbensorarım 1 yıl En iyisi aslında ya Ben de kardeşim sayesinde düşünmüyorum ve yapıyorum direkt istediği yemekleri Yorumla minelhubb 1 yıl Bak mesela yarına mantı istediler. Allahtan ki dolapta önceden yaptığım mantı var. Yoksa halim haraptı.😅Canları sağolsun yeter ki. Yorumla encokbensorarım 1 yıl Ağzınızın tadı hiiç bozulmasın İnşallah.Ama canım çekti şimdi yaa ben de mantı yapmalıyım Yorumla minelhubb 1 yıl Kimsenin ağız tadı bozulmasın inşallah. Kolaylıklar dilerim. Bereketli olsun. Elinize sağlık şimdiden.🌺 Yorumla encokbensorarım 1 yıl Teşekkür ederim.Hepimize bereketli sofralar ve afiyetler Yorumla
hojiblanca Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 62% 1 yıl günlük rutinim bu benim, iki öğün yemek çıkıyor evde 😀 menüler bana ait, sütlü tarhana çorbası yaptım evlatlara. 1 0 Yorumla
BuOlsa Takip Et Master Yaş: 42 , eic 34% 1 yıl Spaghetti yaptim kücük kizim peynir soslu sever büyük kizim icin domates soslu yapmiştim 1 0 Yorumla
floweraskm Takip Et Xper 1 Yaş: 24 1 yıl dün babama domatesli makarna yaptım günlük 200 verdi ama ben vermesi için yapmamıstım sjsjs 1 3 Yorumla encokbensorarım 1 yıl Güzel ücret ama yine de :D Yorumla floweraskm 1 yıl evet :))) Yorumla floweraskm 1 yıl profiline baktım baya samimisinnn Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Kendime ve ikiz kardeşime ton balıklı pizza yapmıştım. 🍕 1 0 Yorumla
Sebnemkerimm Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Bende kardesime yaptim iste ablalik 1 4 Yorumla encokbensorarım 1 yıl Sen ne yaptın kardeşine & Kıymetini bildi mi? Yorumla Sebnemkerimm 1 yıl Pizaa, bilmedi😔😔 Yorumla encokbensorarım 1 yıl Zalım yaa bu kardeşler Yorumla Sebnemkerimm 1 yıl Yaa😔😔 Yorumla
sesizlerinsesi Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Aileme yapıyorum her gün ksksks 1 6 Yorumla encokbensorarım 1 yıl Ooo yemekleri sana mı yıktılar evde :D Yorumla sesizlerinsesi 1 yıl Kskdkdksk yani genelde evin büyük kızı olma sorunu Yorumla encokbensorarım 1 yıl Kız kardeş nadiren mutfağa girer.Erkek kardeş de tabii mutfağı tanımaz :D Yorumla sesizlerinsesi 1 yıl Sonuç bize kaldı kdkdkdmdkd Yorumla encokbensorarım 1 yıl Ne çektik yaaa Yorumla sesizlerinsesi 1 yıl 🤦🥲 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 431 cevap paylaştı. En çok kendimin sevdiği yemekleri yapıyorum 1 1 Yorumla encokbensorarım 1 yıl Sen sevince herkes seviyor ama değil mi :D Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% 1 yıl Az önce oğluma, cup kek ve 321 poğaça yaptim 1 0 Yorumla
001jamesbond Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Anamaaaa garip anam benim canım anam 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Çocuklarıma pizza yaptım. Gerçi genelde de onların istediği oluyor zaten.
Çocuklar Menüye yön veriyorlar demek her zaman :D
Aslında yemek düşünmek zorunda kalmıyorum. İyi oluyor.
En iyisi aslında ya Ben de kardeşim sayesinde düşünmüyorum ve yapıyorum direkt istediği yemekleri
Bak mesela yarına mantı istediler. Allahtan ki dolapta önceden yaptığım mantı var. Yoksa halim haraptı.😅
Canları sağolsun yeter ki.
Ağzınızın tadı hiiç bozulmasın İnşallah.
Ama canım çekti şimdi yaa ben de mantı yapmalıyım
Kimsenin ağız tadı bozulmasın inşallah.
Kolaylıklar dilerim. Bereketli olsun. Elinize sağlık şimdiden.🌺
Teşekkür ederim.
Hepimize bereketli sofralar ve afiyetler
günlük rutinim bu benim, iki öğün yemek çıkıyor evde 😀 menüler bana ait, sütlü tarhana çorbası yaptım evlatlara.
Spaghetti yaptim kücük kizim peynir soslu sever büyük kizim icin domates soslu yapmiştim
dün babama domatesli makarna yaptım günlük 200 verdi ama ben vermesi için yapmamıstım sjsjs
Güzel ücret ama yine de :D
evet :)))
profiline baktım baya samimisinnn
Kendime ve ikiz kardeşime ton balıklı pizza yapmıştım. 🍕
Kendime fırında makarna yaptım.
Bende kardesime yaptim iste ablalik
Sen ne yaptın kardeşine & Kıymetini bildi mi?
Pizaa, bilmedi😔😔
Zalım yaa bu kardeşler
Yaa😔😔
Aileme yapıyorum her gün ksksks
Ooo yemekleri sana mı yıktılar evde :D
Kskdkdksk yani genelde evin büyük kızı olma sorunu
Kız kardeş nadiren mutfağa girer.
Erkek kardeş de tabii mutfağı tanımaz :D
Sonuç bize kaldı kdkdkdmdkd
Ne çektik yaaa
🤦🥲
En çok kendimin sevdiği yemekleri yapıyorum