Yeme & İçme Arkadaşlar nasıl olmuş? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Gece gece tatlı krizi tuttu sağlıklı bişeyler yapalım dedik nasıl olmuş sizce ben baya beğendim çok lezzetli makrolar;Protein:18,33gYağ:19,91gKarbonhidrat:143,95gŞeker:31,85g(İlave şeker yok) Arkadaşlar nasıl olmuş? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
500daysofsummer Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl hayatı bu kadar seviyor musun cidden 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Evet niye sevmeyeyim herşeye rağmen kendime bakmalıyım değer vermeliyim Yorumla 500daysofsummer 1 yıl helal olsun ne diyim Yorumla
encokbensorarım Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Bana da var mı? 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Olmaz olur mu gel
Yalnızkadınn06 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 58% 1 yıl Yoğurt muz çikolata başka ne var. 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Süt, pirinç unu, pekmez, eser miktarda vanilin, muz, badem, fındık ve bitter çikolata Yorumla Yalnızkadınn06 1 yıl Afiyet olsun Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim gel beraber olsun 🫡 Yorumla
minikkiizzzzz Takip Et Xper 4 Yaş: 23 1 yıl Ne bu 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Muhallebi Yorumla minikkiizzzzz 1 yıl Vay be ne güzel Yorumla Soran 1 yıl Evett Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
hayatı bu kadar seviyor musun cidden
Evet niye sevmeyeyim herşeye rağmen kendime bakmalıyım değer vermeliyim
helal olsun ne diyim
Bana da var mı?
Olmaz olur mu gel
Yoğurt muz çikolata başka ne var.
Süt, pirinç unu, pekmez, eser miktarda vanilin, muz, badem, fındık ve bitter çikolata
Afiyet olsun
Teşekkür ederim gel beraber olsun 🫡
Ne bu
Muhallebi
Vay be ne güzel
Evett