Yeme & İçme Mantı mı, sarma mı? AloneDark04 Takip Et Xper 7 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bence kebap Güncellemeler1 yıl Mantı naptı size Mantı mı, sarma mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. mantı severim. 1 0 Yorumla
Mahşerin_Yakışıklısı Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Mantıdan nefret ederim. Sarma 2 0 Yorumla
ennurr10 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl sarma ya 1 5 Yorumla AloneDark04 1 yıl Mantının günahı ne Yorumla ennurr10 1 yıl onu da çok seviyorum ama canım şu an sarma çektii Yorumla AloneDark04 1 yıl Burcu yaprak sarma 😅 Yorumla ennurr10 1 yıl ay hayır Yorumla AloneDark04 1 yıl Benimde çekti neyse acıktım Yorumla
Havinx Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 yıl Sarma tabi ki 1 1 Yorumla AloneDark04 1 yıl Nedenn neden mantı ne yaptı size Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Haluj 😄🤘 0 12 Yorumla AloneDark04 1 yıl O ne la öyle Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Mantı 😉 ama daha güzeli Yorumla AloneDark04 1 yıl Bende istiyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 🫢 Yorumla AloneDark04 1 yıl Noldu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Parasını gönderim al kanks 😅 Yorumla AloneDark04 1 yıl O parayla sigara alırım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tamam burnundan gelsin 😄😄😄 Yorumla AloneDark04 1 yıl Niye beddua ediyorsun illa para atmak istiyorsn yaz iban atarım zndkckckx Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ya mantı mı cuara mı sen de karar ver 😂😂 Yorumla AloneDark04 1 yıl Adana kebap Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Mantı gruptan ayrıldı 😄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
mantı severim.
Mantıdan nefret ederim. Sarma
sarma ya
Mantının günahı ne
onu da çok seviyorum ama canım şu an sarma çektii
Burcu yaprak sarma 😅
ay hayır
Benimde çekti neyse acıktım
Sarma tabi ki