Kyk dayım yemek bugün güzel değildi bende kendime seyyar satıcıdan tavuk pilav aldım efsoydu... Yediğim en güzel tavuk pilavdı müq 😋

Kyk dayım yemek bugün güzel değildi bende kendime seyyar satıcıdan tavuk pilav aldım efsoydu... Yediğim en güzel tavuk pilavdı müq 😋
Sokak lezzetlerinin ayrı bir güzel tarafı var. Sokakta satılan tavuklu pilavı fazla yemesem de güzel yapan bir kaç yere denk geldim tavuklu pilavın yanında dilim domates ve turşu suyu ile satıyorlardı
En sevdiğim bana da cinbiberi turşusu verdi çok samimi Doğal oluyorlar sokağın halkın adamları... ben seviyorum yaa🫠🥰
Sokakta bir kere yedim pilavı sanki mazotla yapmışlardı o kadar pis bi kokusu vardı ki insanın midesi kaldırmıyor bir kaşık aldık sonra çöp pek tercih etmiyorum tabi ki her yer aynı değildir.
#D0D000
hayatında böyle güzel tavuk pilav yememissindir çok lezzetliydi 😋
Nerdesinn gönderiyorum hemen ucuz zaten 😆
Hahahaha
Cevap
10Cevap
Evet severim ben de yaşadığım yerde Çarşamba günü pazarda satandan ve bit pazarında yiyorum bazen. Güzel oluyor
Satıcı abiyle kanka oldum bayağı sohbet ettik çok samimi oluyorlar da 🥰
Tabi onlsrdaki çene pazarlama müdürü olacak bir çene oluyor. Sohbetiyle bağlıyorlar zaten. Bir de pilavcı dükkanında yedim o da güzeldi ama kaşık yerine çatal getirdi. Dedim tane tane çatal batırıp mı yicez kaşık yok mu dedim. Pilavda çatalla yenmez yani bunun kibarlığı yok kaşık olacak
Çatal ne bee
Bazıları nohut koyar ben sevmem sade pilav olsun üzerine azıcık tavuk daha iyi.
Çok tok tutuyor ama hiç kendimi bu kadar yok hissetmedim günde bı tane yesem akşama kadar acıkmamm😋
aman aman sevdiğim bir şey değil mecburiyetten kaynaklı atıştırdığım bir aperatif bir yiyecek
Ben çok sevdim her gün yerim o derece ama yarın kokoreç deniycem 🫠😋
Be. De seviyorum ama bunlar biraz pis geliyo bunların lokanta olanı daha iyi
Çok severimm bizim abi seviyeyi arşa çıkarmış kremalı mantarlı yapıyor jxhfjd
Ooo 😆 süper
delikanlı bir kız, saygı duydum
Hahahaha 😂 eyvallah 🤚
eyvallah bizden kardo, afiyet olsun
Sağolasın 🫠✨
Hiç hijyenik gelmiyo bana
Kyk nin yemeklerinden hijyenik olduğunu düşünüyorum 😆
Olabülür 😀
Ev yapımı daha tercihim.
Çok severim 😋
Evde kendim yapıyorum missss..
Sokak lezzetleri güzeldir severim 😄
Severim
Yok ben kendimin tavuk pilavından başka yemem.
Sokaktan yemek yemem
Yemedim olsa yerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?