Güncellemeler
1 yıl
Orço sen tarif öner bari yaaa 🥺🥺
Nefis yemek tarifleri ya da yemek. com'a baktığımda karidesle alakalı çok fazla tarif çıkmıyor, olan tariflerde birbirinin aynısı oluyor genelde. Sizlerin bildiği şöyle yapsan daha güzel olur dediğiniz bir tarif var mı acaba?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Merhaba,
https://m.youtube.com/watch?v=5LaL_JFVq0UBende yok kardeşim! 😅
Burada var, çok güzel güveç yapardım ama uzun zaman oldu yapmadım, aklıma gelmedi! 😅
Sende yap o zaman abi?
Hehehe aşkıma yapmak istiyorum ben 😅kalamar yaparım kuymak yaparım mıhlama menemen çok güzel makarna sos 😅
Annem karides sevmez ki bu arada eski balıkçıyım ben 😅çok güzel balıkta yaparım tava ızgara buğulama 😅
On numara salata yaparım 😅
Abi seni acilen baş göz etmeliyiz artık valla. 😂 Karına balık yaparsın artık.
Heheh amin amin inşaAllah 😅 olur kardeşim hadi edelim nasıl olacak 😅 komşular da öyle diyor 😅
Yaparım tabi 😅 aşkıma her şeyi yaparım ben yapmak istiyorum hayallerimde bir sürü şey var 😅
Sürpriz kahvaltı yaparım yemekler hazırlarım akşam yemeği organizasyonu yaparım 😅
Güveç çok yorucu göründü gözüme gözüm korktu biraz bir daha bakacağım yapabilirsem yapacağım yapamazsam tava yaparım
Son kaşar aşamasına gerek yok 😅kavur yeterli 😅fıstık gibi oluyor çok severim he 😅sulu sulu oh mis 😅
Bir deneyeceğim bakalım geçen yaptığım çok güzeldi bayıldı eşim. Bu sefer de nasıl yapsam diye düşünüyordum, acaba farklı mı yapsam aynısını mı yapsam diye öyle işte...
Heheeh 😅😂😅o zaman onu yap yahu ne düşünüyorsun 😅
10 sene önce derdim daha önce de sevilenin yaptığı aldığı güzel gelir sevene
Aynısını yap aynısını yap kendini yorma ulan 😅
İşte o sürüm bana yüklenmemiş! İlla yoracağım kendimi! İlla bir şey bulacağım! 😂😂😂😂
Heheeh 😅bu da güzel kardeşim bende de öyle sürüm var 😅hep aşkım için çalışıp çabalamak bir şey yapmak isterdim Alaaddinin Sihirli lambası gibi 😅 aşkım bir şey istesin dilesin sorun olsun da çözeyim isterdim 😂
Güceçte karides, biberi domatesiyle birlikte. Yanında bir fırın makarna güzel gider. Bir de güzel ekşili bir roka salatası tamamdır. :)
Roka yiyemiyorum tadı garip geliyor. Ama bakayım kayınvalidemde güveç tenceresi var mı
O zaman farklı bir salata yaparsın:)
O da olabilir
Güveçte karides yapabileceğim galiba ya da tavada yapacağım bilmiyorum
Karides güzel zaten nasıl yaparsan güzel olacaktır bir de sen yapıyorsan:)
Cemilteris diye biri var o sürekli karidesli makarna yapıyor izlerken kendinden geciyorun sayfasına bak instada tarifi vardır adam aşçı
Evet var sayfa da baktim
Buraya neden gizli üye olarak yorum yaptın ki ayıp bir şey dedim gibi hissettirdi.
Neden karides ya
Seviyoruz
vayyyyy bende istiyorum
Kizart dök üstüne sosla da