Yeme & İçme Erkekler yemek yapmayı bilmeli mi sizce? Leonidass7 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Erkekler yemek yapmayı bilmeli mi sizce?Ben aç kalmıcak kadar biliyorum 😁 Erkekler yemek yapmayı bilmeli mi sizce? Cevapla Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bilebilir tabi ki de 1 0 Yorumla
sedefffinci Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Karınlarını doyuracak kadar bilseler yeterli bence 😂 1 3 Yorumla Leonidass7 1 yıl O zaman ben şanslıyım 😂 Yorumla sedefffinci 1 yıl Aferin sana sjjsjs Yorumla Leonidass7 1 yıl Sağollll djsjsh Yorumla
Dilarakxggkgk Takip Et Xper 5 Yaş: 20 1 yıl Arada karın yerine sen yemek yapsan hem kendi hevesin gider hem de karın sevinir hem de elinden yemiş oluruz ahahahahshah 1 3 Yorumla Leonidass7 1 yıl Yaparım canım o kadarını 😂 Yorumla Dilarakxggkgk 1 yıl Harika bi varlıksınnn ahahshaha Yorumla Leonidass7 1 yıl Sağol ya😂 Yorumla
Misakisaki Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 96% 1 yıl Erkekler yemek yapmayı bilmeli ve yemek yaptıktan sonra arkasını toplamalı kamu spotu 0 21 Yorumla Leonidass7 1 yıl Oldu canım başka Yorumla Misakisaki 1 yıl mutfak tertipli düzenli olsun başka bir şey yok Yorumla Leonidass7 1 yıl Olur canım olur Yorumla Misakisaki 1 yıl Aferin Asker hep böyle ol Yorumla Leonidass7 1 yıl Bak ya lafa Yorumla Misakisaki 1 yıl Ne dedim kii yaa Yorumla Leonidass7 1 yıl Aferin filan sjsjsj Yorumla Misakisaki 1 yıl sana komutanın aferini öğretsin söyle ona Yorumla Leonidass7 1 yıl Biliyorum ben merak etme cadı Yorumla Misakisaki 1 yıl Aferin sana o halde söz dinlemek güzeldir Yorumla Leonidass7 1 yıl Sen dinliyor musun Yorumla Misakisaki 1 yıl ben söz dinlemeyi sevmem emir almayı hiç sevmem Yorumla Leonidass7 1 yıl Bende emretmem zaten Yorumla Misakisaki 1 yıl yıldızlı pekiyi verdim rütbenin yanına as Yorumla Leonidass7 1 yıl Sağol canım ya Yorumla Misakisaki 1 yıl eyvallah ciğerim ne demek Yorumla Leonidass7 1 yıl Pekiii Yorumla Misakisaki 1 yıl hadi sana iyi görevler dileriz vatan sana emanet telefona çok bakma sen ölürsen herkes ölür asker Yorumla Leonidass7 1 yıl Ahahaha şu an çalışmıyorum yavrucum Yorumla Misakisaki 1 yıl yavrucum falan hop ne oluyor çok çalıştın zaten şimdi çalışma Yorumla Leonidass7 1 yıl Tamam canım çalışmam Yorumla
Muggllleee Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Öf bilmesin mutfağı dağıtıyorsunuz 0 1 Yorumla Leonidass7 1 yıl Yok ben dağıtmam dağınıklığı sevmem Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Burcun koç mu? Alakasız ama sormak istedim dkdm 0 5 Yorumla Leonidass7 1 yıl Ahlaksızlık ne alaka sjsjsj aslan burcuyum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Arkana bakmadan kaç diyosun yani fkdm Yorumla Leonidass7 1 yıl Niye ki sjsjs Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sebebi çok açık😄 Yorumla Leonidass7 1 yıl Neymiş sebebi 😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bilebilir tabi ki de
Karınlarını doyuracak kadar bilseler yeterli bence 😂
O zaman ben şanslıyım 😂
Aferin sana sjjsjs
Sağollll djsjsh
Arada karın yerine sen yemek yapsan hem kendi hevesin gider hem de karın sevinir hem de elinden yemiş oluruz ahahahahshah
Yaparım canım o kadarını 😂
Harika bi varlıksınnn ahahshaha
Sağol ya😂
Erkekler yemek yapmayı bilmeli ve yemek yaptıktan sonra arkasını toplamalı kamu spotu
Oldu canım başka
mutfak tertipli düzenli olsun başka bir şey yok
Olur canım olur
Aferin Asker hep böyle ol
Bak ya lafa
Ne dedim kii yaa
Aferin filan sjsjsj
sana komutanın aferini öğretsin söyle ona
Biliyorum ben merak etme cadı
Aferin sana o halde söz dinlemek güzeldir
Sen dinliyor musun
ben söz dinlemeyi sevmem emir almayı hiç sevmem
Bende emretmem zaten
yıldızlı pekiyi verdim rütbenin yanına as
Sağol canım ya
eyvallah ciğerim ne demek
Pekiii
hadi sana iyi görevler dileriz vatan sana emanet telefona çok bakma sen ölürsen herkes ölür asker
Ahahaha şu an çalışmıyorum yavrucum
yavrucum falan hop ne oluyor çok çalıştın zaten şimdi çalışma
Tamam canım çalışmam
Öf bilmesin mutfağı dağıtıyorsunuz
Yok ben dağıtmam dağınıklığı sevmem
Burcun koç mu? Alakasız ama sormak istedim dkdm
Ahlaksızlık ne alaka sjsjsj aslan burcuyum
Arkana bakmadan kaç diyosun yani fkdm
Niye ki sjsjs
Sebebi çok açık😄
Neymiş sebebi 😅