En son platformdan kovulucam az kaldı 😂 akşam spor öncesi öğün nedir sizin? Kabuğu soyulmuş domates ve kapya biber güzel doğranıp 3 yumurta kırıp hafif tuz ile airfryer attım yağ koyulmadan yağlı kağıt üstün de sizler ne tüketiyorsunuz spor yapan sevgili KS kullanıcıları
Reis spor oncesinde ne yersen ne fark etmez zaten spor sonrasi hayvan gibi acikacaksin. Ben spora gitmeden pilav (pirinc 70gr), tavuk gogusu (cig halde 300-400gr) yiyordum. Spor sonrasi oyle bi acikiyordum ki anlatamam. O yuzden aksam 10da gidiyordum, 8de yemegi yiyordum, spordan 12de cikip protein tozu icip eve gelip hemen uyuyordum. Yoksa yine yerdim)
18 senedir sporun içindeyim, bu top işinden bi bk olmaz parası iyi okeyde menajeriyle uğraş hocasıyla uğraş takımı ile uğraş mental sağlık kalmadı sana afiyet olsun
Hocam hem yumurta da hem ürünler de kendinden azda olsa yağ bulunuyor günlük olarak sabah öğlen akşam halde halter dambıllar ve kardiyo ile 177 kilolardan düştüm un seker ekmek yağ vs tüketmiyorum kendime yasak koydum bu yüzden yağlı kağıt da yağsız yaptım lezzeti. gerçekten mükemmel oluyor 🙂
Tebrik ederim kilo kontrolün için. Ama izlediğim dinlediğim tüm spor hocaları diyetisyenler VS sıfır yağ önermiyorlar 1-2 kaşık zeytinyağı VS eklendiğinde daha sağlıklı kilo verildiğini söylüyorlar. Yulaf+ yumurta +kimyon varsa üstüne az tuzlu peynir ekle güzel oluyor