Güncellemeler
1 yıl
Ülkede ne kadar çok erkeksileşmiş kadın var bu yeni nesile ne oldu böyle?
Yemek yapmak zorlarına giden kadınlar türedi.
Yemek yapmak zorlarına giden kadınlar türedi.
Bana yemek yapması, yeni bir şeyler denemesi kötü bile olsa gerçekten beni çok mutlu ediyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Enteresan. Mideye inen yemeğe bu kadar önem vermek.🤔
Aslında o değil yemek yemeyi severim ama beni düşünmesi bir şeyler için çabalaması üretmesi etkileyici
Garipmiş. Hiç bu yönden düşünmedim.
Evet, haklısın. Günümüzde bu kadar beceriksiz türemişken gerçekten değerli duruyorlar.
Kızlar gerçekten seviyorsa her türlü yemeği yapar en önemlisi takdir edilmesi
Avuçları öpülerek takdir edilirrr
bi de her türlü yemeği yapabilen kadınlar..
İlk yemeği sonra onu yiyeceksin bro öyle içtah açar o türden olanlar
çatalla mı kaşıkla mı :)
Elim ilen dayı elim ilen ahahahah
ahahahah
Yemeği beraber yapacaksınız tek o sana yapıyorsa kız saftır sende kendine hizmetci arayan yobazsındır
O kız saf değildir kadındır senin gibi altında iki topu yoktur mesele orada.
Görev dağılımı diye bir şey var yemek işlerini kadın yapar erkek nadir hasta olduğu zamanda yaparsa yapar.
Yemek yapan kadına hizmetçi diyor yazık seninle evlenen adama evde kaldın zaten neyse
sen burada görev dağılımı dan bahsetmemişsin benim gibi cevap yazalarda var ayrıca senin bu düşünceni hiçbir kadın kabul etmez (birtek hasta olunca yemek yapmandan bahsediyorum) kadınlığı banamı ogreticeksin aq hagdgajdgjaha
kardeşim sen kendi hayalinle yaşa tabi yaşayabilirsen
Kardeşim, aq falan aynen biraderim gel kafa tokuşturalım.
Kadın erkeği besler daha güçlü olması için bu tarihte hep böyle olmuştur erkekte güç kazanır gücünü ailesiyle bölüşür.
Maddi manevi böyledir.
Erkekle kadını eşit yapmaya çalışan saçma sapan bir zihniyetin kuklası olan kızlarsınız başka bir şey değil.
Ama hakikate ters gelen kadınlar üzülecek hayat böyle
eşitlik diye kasteddiğimiz şey ev işlerini beraber yapma, ta*iz in, te*avüzün olmadığı bir ülke, giyimden eleştirili olmayan bir ülke, kadınların baskı görmemesi, o kadın o yapamaz denmemesi bizim eşitlik dediğimiz şeyler bunlar yanlış anlama sakın
Ev işleri beraber yapılır zoru erkek yapar kadın kolay ev işlerini ve yatkın olduğu şeyleri yapar.
Taciz ve tecavüzün olmaması için insanlara iyi bir ahlak eğitimi ebeveynleri tarafından verilmeli.
Ancak verilse bile her insan aynı irade düzeyi ve dürtüsellikte değil.
Bu nedenle kadınların üsturuplu yani çıplaklığa kaçmayan şekilde giyinmeleri gerekir.
Çok açık giyen kadınlar buna davetiye çıkarıyor diye düşünüyorum.
Erkek zaten ateş gibi sen öyle giyinerek ona derin bir hava basıyorsun harlanıyor ahlaki temelleri oturmamışsa ve iradesiz dürtüsel bir bireyse her türlü şeyi yapar.
İki taraflı dikkatli olmak lazım kadınlarda istediği gibi giyinemez giyinirim diyorsa böyle şeyler olunca ağlamasın.
Peki yeni dogan cocuklara ta*iz edilmesi 5,10 yasindaki cocuklardan ta*rik olmasi bazilarinin bunlardami acik giyindiginden ta*iz ediliyo?
Gelip en uç noktayı örnek göstermeseniz olmaz onlar zaten normal insan değil sapkın oluyor.
Bence yemek yapan erkekler daha çekici
Kadınlar kendisi için yemek yapan erkeğe kılıbık olarak bakıyor.
Ama genelde böyle diyorlar bu yüzden yazdığını dikkate almayacağım.
Yo ben severim 🤙
Çok nadir yaparım ama yapıncada hayran bırakırım.
Uyyy bana da yap
Her kadına değil gerçekten kadın olana yaparım.
Dişi olacak maskülen karakterde bir kıza asla yapmam.
Yav ne dion pfff aman uğrasamıcm
Diyorumki ilişkide liderlik yapmaya çalışan kadın için yemek falan yapmam.
Kendime yaparım.
Ancak gerçekten kadınsı feminen olan için özel günlerimizde ve çok nadir spontane günlerde yaparım.
arkadaşım bu kendine hizmetli arıyo herhalde çok kore dizisi izlemiş
@nehirpq Nehir evleneceğin erkeği straponla sen sever emin ol böyle erkek olmaya devammmm
aq, kardeşim falan ahahaha git biraz kadın kanallarını takip et oğlan çocuğu olmuşsun.
kadın kanalı ne? harbi merak ettim
Git kendine hizmetci bul aq
Harun abi neden böyle kızgınsın?