Kimileri esmer ve samimi kişilikli insanları çekici bulabilirken, kimileri farklı özellikleri tercih edebilir. Önemli olan, herkesin kendi doğal haliyle kendini iyi hissetmesi.🙂🙂
bu tarz maskülen tip kızları beğenen erkeklerin doğum haritalarında venüsün aldıgı burç genellikle koç olabiliyor. bu nedenle diğerlerine çekici gelmezken onlara çekici gelebiliyor.
bana doğum tarihini bi söylesene. merak ettim. astrolojiye ilgim var bu tarz kızları beğenen erkeklerin venüs burçları genellikle ateş elementi çıkıyor. özellikle koç. bu sebeple birine çekici gelirken diğerine erkeksi gelebiliyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Evet öyle görünüyorlar gadası
Kimileri esmer ve samimi kişilikli insanları çekici bulabilirken, kimileri farklı özellikleri tercih edebilir. Önemli olan, herkesin kendi doğal haliyle kendini iyi hissetmesi.🙂🙂
bu tarz maskülen tip kızları beğenen erkeklerin doğum haritalarında venüsün aldıgı burç genellikle koç olabiliyor. bu nedenle diğerlerine çekici gelmezken onlara çekici gelebiliyor.
keko değil maskülen demek daha doğru olur ve evet çekici
Erkek yerine böyle maskülen kız tercih eder misin
evet
Ben de çok seviyorum esmer kısa saçlı maskülen kızları napıcaz
bulduğumuz an bırakmayacağız 😌
Sen feminen misin
Hrmcinsimi zorbalamak gibi olmasın da hiç güzel bir tarz değil.
Değil. Serseri asi sıtayla 2013'de popüleritesi bitti. Gozüm kanıyor yalnizca
Esmer hastasıyım esmer kadınlar hatunun ham maddesi diyebilirim
Esmer olmasında sorun yok ama sen kekomsu ve kıllı diyince bana çekici gelmedi😂🤣
keko ne ya, maskülen olmak kekoluksa hepiniz canısı zaten. böyle kızları lezbiyenler vb. beğenir zaten erkekler tercih etmez
Ben erkek olarak beğeniyorum, sen beğenir misin
ben panseksuelim, tarz olarak hosuma gidiyor guzel bence ama erkekler beğenmez diye düşünüyordum
Çoğu erkek beğenmiyor ama ben esmer kısa saçlı hatta kıllı kızları severim
Ona gerçek erkeğin kim olduğunu göstermek istediğimden gayet güzel
Kız çok çekici duruyor.
Esmer kızlar güzel ama böyle keko gibi duranlar hayır çekici değil
Ben yükseliyorum onlara (: yazabilirsiniz böyle hanımlar
Maskülen seviyorsun
Evett
Feminen misin
Bilmem olabilir, böyle baskın hatunlar hoşuma gidiyor
Lez misin biseksüel mi peki
Lez değilim 😅
Genelde bu tarz kızlar temiz dürüst ve konuşmasını bilen kibar erkeklerden hoşlanır. Ama efendi dediğiniz kızlar tam Keko sever.
Dövme yapacak parası varda kıllarını alacak parası yok galiba
Bu kızlar, çoğu kadından daha güzel ve çekici. Kıskanmayın kızlar.
kiz gibi gelmiyo bana
O zaman çekici geliyordur
hayir
Evet bu bayan hoş👍
Kolundaki kızlar erkekte yok midem kalktı
Kıllar*
%86 çekici değil mi demiş bunlar harbiden zevksiz
bana doğum tarihini bi söylesene. merak ettim. astrolojiye ilgim var bu tarz kızları beğenen erkeklerin venüs burçları genellikle ateş elementi çıkıyor. özellikle koç. bu sebeple birine çekici gelirken diğerine erkeksi gelebiliyor.
kekomsu hiçbir şey çekici değil
Çok erkeksi bu kız
Ay lezliğim tuttu
Seni yatakta harcasın ister miydin
Hayır
Bence hayır
Değil
Kekomsu ne demek 😂
Esmer iyi ama hemcinsime kekoluk yakıştıramıyorum.
Hayır
Güzeller
Uzak dursun
Hiç değil
Onlar çekici de sen değilsin emin ol
Cok kotu
Hayır
Sevmem.
Hayır