Yeme & İçme Pazar günü kahvaltıyı erken yaptığınız oldu mu? denizyıldızı28 Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor iyi pazarlar... Ben bazen erken yapıyorum. Denk geliyor😎 Pazar günü kahvaltıyı erken yaptığınız oldu mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Afiyet olsun. ben kahvaltı sevmiyorum. bana sigara yeter bir de kahve :D öğlene de lahmacun sdfsf 1 1 Yorumla denizyıldızı28 1 yıl Değişik
İrrae Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl O turuncu şey ne en altta 1 3 Yorumla denizyıldızı28 1 yıl Kavun Yorumla İrrae 1 yıl İlk defa turuncu kavun gördüm :o Yorumla denizyıldızı28 1 yıl Bal kavun diyorlar Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ya sen nerelerdesin ya. 1 4 Yorumla denizyıldızı28 1 yıl gizli üyeler hep gizemli. 😄 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Beni biliyorsun seni bekliyorum cevap yok. İg girsene Yorumla denizyıldızı28 1 yıl Bildiklerimde gene gizlenince gizemli. 😂😅🤣😆 Yorumla denizyıldızı28 1 yıl Ne süprizi kötü bi şey olmasın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Afiyet olsun. ben kahvaltı sevmiyorum. bana sigara yeter bir de kahve :D öğlene de lahmacun sdfsf
Değişik
O turuncu şey ne en altta
Kavun
İlk defa turuncu kavun gördüm :o
Bal kavun diyorlar
Ya sen nerelerdesin ya.
gizli üyeler hep gizemli. 😄
Beni biliyorsun seni bekliyorum cevap yok. İg girsene
Bildiklerimde gene gizlenince gizemli. 😂😅🤣😆
Ne süprizi kötü bi şey olmasın
Evet
Hayır yeni yapıcam