Yeme & İçme 1 ay Pazar kahvaltısı yaptınız mı? Mistttikamber Takip Et Xper 7 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Kahvaltıda börekler, poğaçalar, kızartmalar yenildi mi? 😂 Pazar kahvaltısı yaptınız mı? Cevap Yaz 19 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ExplorerdanHalliceFenomen Takip Et Yoda Yaş: 30 1 ay Evettt çok güzel bir pazar kahvaltısı yaptımm 0 0 Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 28 , eic 46% 1 ay Bu kadar sağlıksız beslenende kahvaltı yapıyorum demesin. 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 50 , eic 99% 1 ay Yeme & İçme konusunda 486 cevap paylaştı. Evet simit yumurta peynir bal tereyağı roka tost daha ne olsun 1 0 Yorumla
üyesizol Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 98% 1 ay Börekler simitler sucuklsr peynirler vb. Yenildi yenildi doyulmadı 0 0 Yorumla
Gothroc Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% 1 ay Güzel bir pazar kahvaltısı yaptım :) 1 2 Yorumla Mistttikamber 1 ay Üstüne tatlı lazım Yorumla Gothroc 1 ay Neden olmasın :) Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 1 ay Yeme & İçme konusunda 14,7b cevap paylaştı. Kahvaltı yapmıyorum 0 0 Yorumla
u Ehlivukuf Takip Et Master Yaş: 31 1 ay Yeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı. Yaptım 1 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 ay Yeme & İçme konusunda 3,1b cevap paylaştı. Evet yaptım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Evettt çok güzel bir pazar kahvaltısı yaptımm
Bu kadar sağlıksız beslenende kahvaltı yapıyorum demesin.
Evet simit yumurta peynir bal tereyağı roka tost daha ne olsun
Börekler simitler sucuklsr peynirler vb. Yenildi yenildi doyulmadı
Güzel bir pazar kahvaltısı yaptım :)
Üstüne tatlı lazım
Neden olmasın :)
elma püresi yoğurt yulaf muz
Kahvaltı yapmıyorum
Omlet yapıp domates kestim yedim.
Daha 30 dk önce yaptım
Yaptım
Evet yaptım
Hayıır çok üşeniyorum ne yiyebilirim..