Karar veremiyorum ben de genelde her çeşitten fazlaca yapıyorum, isteyen istediğini yesin. Farklı bişey yapıyım derken bazıları beğenmeyebiliyor, fazladan yapmak her zaman günü kurtarıyor. Sonraki gün bu kadar yemek nasıl bitecek, kim yiyecek diye kara kara düşünüyorum sonra 😂😂
Önden yemedikleri, sevmedikleri herhangi bir şey var mı sorarım. Ona göre bir şeyler hazırlarım.
Eskiden "sofrayı donatayım, abarttıkça abartayım"cıydım. Yaş ilerledikçe bunun da bir tür görgüsüzlük olduğunu anladım. Birbiriyle uyumlu, yeterli sayıda yemek yapıyorum sadece.
Bence bilindik tarifler olmasa bile bilindik malzemelerle yapılan yemekler olmalı. Kesinlikle et özellikle kırmızı et bulunmalı. Tatlı da sıcak havada kadayıf yanına dondurma üzerine de badem parçaları olabilir.
Özel olarak ilgileniyorsam sıradan bir yemek yerine daha uğraştırıcı ve görsel yemekler üzerine çalışıyorum. Birde çeşitli mezeler, meze masayı tamamıyla değiştiriyor.
Klasik şeyler yaparım genelde dümdüz insan oldukları için yenilikten değişik yemeklerden memnun kalmama ihtimalleri çok yüksek o yüzden kuru fasulye yapar geçerim ya da fırında tavuk