Yeme & İçme Akşam 6-7 gibi yemek yiyorum sabahları çok acıkıyorum, şu an karnım aç neden bu kadar hızlı acıkıyorum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kahvaltimi saat 12 de yapcamAma Şu an felaket açim ama eriniyom Akşam 6-7 gibi yemek yiyorum sabahları çok acıkıyorum, şu an karnım aç neden bu kadar hızlı acıkıyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
BoğaçToprak Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Akşam yemeği saatine göre kahvaltıyı çok geç yapıyorsun. Akşam yemeğini 8'de kahvaltıyı ise sabah daha erken saatlerde yapabilirsin; 8-9-10...👍 0 0 Yorumla
akillandimuslandim Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Bende de aynı durum var. Ailenden dolayı mı 12de yapacaksın? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla akillandimuslandim 1 yıl Yaptın mi Yorumla
erner353535 Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl 5 saatte bir acıkırsın zaten.. kendini aç bırakmak yerine az az sık sık yemeyi dene 0 0 Yorumla
Levent__77 Takip Et Xper 1 Yaş: 48 1 yıl Fazla karbonhidrat yiyorsundur yani ünlü ve şekerli şeyler. Biraz protein ve sağlıklı yağ yemen lazım. Bunlar yok tutar. Aslında sen acıkmıyorsun bağırsaklarındaki gereksiz bakteriler acıkıyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Kahve iç keser biraz bünyen yakıyo 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Yakiyo derken kilo mu veriyorum yani Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Sigara içiyorsan Sigaradan olabilir 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Icmiyorum sigara Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Akşam yemeği saatine göre kahvaltıyı çok geç yapıyorsun. Akşam yemeğini 8'de kahvaltıyı ise sabah daha erken saatlerde yapabilirsin; 8-9-10...👍
Bende de aynı durum var. Ailenden dolayı mı 12de yapacaksın?
Evet
Yaptın mi
5 saatte bir acıkırsın zaten.. kendini aç bırakmak yerine az az sık sık yemeyi dene
Fazla karbonhidrat yiyorsundur yani ünlü ve şekerli şeyler. Biraz protein ve sağlıklı yağ yemen lazım. Bunlar yok tutar. Aslında sen acıkmıyorsun bağırsaklarındaki gereksiz bakteriler acıkıyor
Kahve iç keser biraz bünyen yakıyo
Yakiyo derken kilo mu veriyorum yani
Metopilizma
Akşamları geç ye biraz sabah açıkmassın
Beni ye tok tutar
Sigara içiyorsan Sigaradan olabilir
Icmiyorum sigara
Acikinca yee
MuZ ye