Yeme & İçme Gece kekim nasıl olmuş? Hello-o_o-o Takip Et Yoda Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor Pasta yapmak istendi ama az malzemeyle bu kadar oldu Buda bir önceki doğum günümde Gece kekim nasıl olmuş? Cevapla Doğum Soruları Doğum Günü Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. güzel olmuş evet 0 0 Yorumla
MK18811938 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Olsa da yesekAşkını sevgini becerini herseyiniKalmışsınGayet hoş ve güzel gözüküyorEline emeğine sağlık Ve afiyetler olsun 0 0 Yorumla
Korayby3434 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Elinize sağlık ta bu pastanın tadına bakmak istesem nasıl olacak peki Bu arada boğa burcu olduğum belli oldu şimdi 🤣🤣🤣 0 0 Yorumla
nehirolabilir Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Bu ne hamaratlik kizz cok guzel duruyo eline saglik😋😋 0 2 Yorumla Hello-o_o-o 1 yıl Teşekkürler canisi sağol😘 Yorumla nehirolabilir 1 yıl Rica ederim ben diyete baslamistim canim cekti simdi.. Yorumla
90sboy Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Pastanın üstünde “Hükümet istifa” mı yazıyor ben mi yanlış görüyorum:)) 0 0 Yorumla
sametsahins Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl olum şahaser lan bu canım çekti pastahaneden alınmış gibi 0 0 Yorumla
Hakan5581 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 97% 1 yıl Yirim bende yirim çok iyi görünüyor elinize sağlık …. Afiyet olsun 0 0 Yorumla
kirlisohbetler Takip Et Xper 6 Yaş: 36 1 yıl gece gece dost musun düşman mı belli değil hamarat kız :) 1 0 Yorumla
Çikolatamsss Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Lan yapmayın böyle şeyler diyette olanlar var 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
güzel olmuş evet
Olsa da yesek
Aşkını sevgini becerini herseyini
Kalmışsın
Gayet hoş ve güzel gözüküyor
Eline emeğine sağlık
Ve afiyetler olsun
Elinize sağlık ta bu pastanın tadına bakmak istesem nasıl olacak peki Bu arada boğa burcu olduğum belli oldu şimdi 🤣🤣🤣
Bu ne hamaratlik kizz cok guzel duruyo eline saglik😋😋
Teşekkürler canisi sağol😘
Rica ederim ben diyete baslamistim canim cekti simdi..
Pastanın üstünde “Hükümet istifa” mı yazıyor ben mi yanlış görüyorum:))
olum şahaser lan bu canım çekti pastahaneden alınmış gibi
Yirim bende yirim çok iyi görünüyor elinize sağlık …. Afiyet olsun
gece gece dost musun düşman mı belli değil hamarat kız :)
Çok güzel görünüyor eline sağlık abla
bunun gündüz keki de mi var kral
Tam ortaya karışık
Çok güzel olmuş
bende elma rendeleyip browni yapayım 🥲
Çok güzel ya bize de var mı?
Lan yapmayın böyle şeyler diyette olanlar var
Güzel olmuş keşke yesek
Fevkalade
Cokzel
güzel kabarmış...
olaaay